Web hostingul, cartea de vizită a unui profesionist

In prezent, vizibilitatea in mediul online este cruciala pentru oricine care doreste sa vanda un produs sau un serviciu. Daca esti unul dintre cei la care facem referire si ai constientizat ca ai nevoie de o interfata virtuala intre tine si potentialii tai clienti, care sa te reprezinte intocmai si sa faca diferenta dintre tine si concurenta, inseamna ca ai aflat deja ca ai nevoie de servicii de web hosting.
Pentru a aparea in fata celor pe care doresti sa-i transformi in clienti ca un profesionist adevarat, site-ul tau trebuie sa reflecte, de la primul click, acest lucru. A apela la servicii profesioniste de gazduire web te recomanda mai departe ca fiind tu insuti un profesionist ce nu face rabat de la calitate, iar a investi in propria imagine este o masura ce are mereu rezultate pe termen mediu si lung.

In primul rand, iti recomandam ca serverele pe care este gazduit site-ul tau sa se afle in Romania, deoarece, in caz contrar, poti intampina multiple obstacole:
• viteza mai mica de incarcare, ceea ce poate duce la parasirea site-ului tau de catre posibili clienti in favoarea altor pagini cu un timp mai rapid de afisare, astfel incat nu vei avea nici macar posibilitatea de a te prezenta acestora;
• lipsa unui raspuns prompt in cazul unor defectiuni tehnice la pagina ta, datorate diferentei de fus orar, lucru ce te poate costa multi clienti, in functie de natura si durata respectivei defectiuni;
• imposibilitatea verificarii securitatii locatiilor in care sunt amplasate serverele, ceea ce poate insemna pierderea definitiva a tuturor informatiilor salvate acolo.

De asemenea, este important ca atunci cand apelezi la servicii de web hosting in Romania, sa te asiguri ca beneficiezi de efectuarea de backup periodic al datelor si informatiilor incarcate pe pagina. Mare atentie, deoarece un pachet mai ieftin, care poate fi mai atractiv din punct de vedere financiar, poate ascunde astfel de neajunsuri, precum lipsa backupului. Aceasta operatiune de salvare a datelor de rezerva este recomandabil a se efectua la fiecare 24 de ore.

In functie de necesitatile site-ului tau, va trebui sa mai decizi si daca alegi servicii de web hosting pe server propriu sau de tip shared. Gazduirea de tip shared inseamna, asa cum anunta si denumirea, ca pagina ta va fi gazduita impreuna cu alte site-uri pe acelasi server. Aceasta este o solutie potrivita pentru tine daca nu consideri ca ai nevoie de foarte mult spatiu de stocare, avand, de exemplu, doar un site de prezentare sau un blog, fara foarte multe aplicatii. Daca, in schimb, planuiesti sa dezvolti un sistem de comert online sau sa incarci albume intregi de prezentare pe site, este recomandabil sa alegi servicii de web hosting pe un server dedicat, pe care sa nu il imparti cu nimeni altcineva. Astfel, vei putea utiliza in voie, dupa bunul plac, toate resursele serverului respectiv. Evident ca pretul pentru un astfel de serviciu va fi mai mare, pe masura beneficiilor primite.

Asadar, daca doresti sa apari in fata clientilor tai cu o imagine profesionista, care sa te recomande intru totul si sa ii determine pe acestia sa te aleaga pe tine dintre multitudinea de oferte, apeleaza la servicii de web hosting la fel de profesioniste!

About the author

Leave a Reply