Ultimul gram de bunatate mi-a fost tras pe nas

Vad in jurul meu oameni din ce in ce mai reci si mai rai. Vad cum pe zi ce trece parca si eu ma inraiesc putin, nu prea mai imi pare rau de necazurile tuturor, consider ca unii si-o merita si ca oamenii in general sunt cea mai inutila specie dupa terra.

Lumea din jur este din ce in ce mai rea. Nu mai stie nimeni sa ierte, sa isi recunoasca greselile, sa renunte la orgoliu. Putini mai stiu sa fie oameni, iar si mai putini vor sa fie oameni.

Sunt satul de minciuni si oameni orgoliosi. Si de multe ori parca ma satur si sa trec cu vederea multe lucruri. La ce folos ca esti bun cu altii?

Vorba lui Vescan, ai un suflet mare? Te cred, de aici poti sa ti-l futi. Ma amuza si ma mahnesc in egala masura minciunile celor de langa mine.

Sunt cum se spune “penale”.

Eu n-am un suflet mare, nu sunt un sfant si nici n-a sa pretind asta. Si mai ales imi place ca toti au principii. Ai dracu toti nu suporta sa le faci exact ceea ce fac ei. Mi-e scarba..

Ma rog, imi cer scuze pentru asta..stiu ca pare cam ciudat sa dezbat astfel de subiecte insa daca asta simt, n-am ce face.

About the author

Leave a Reply