Totul despre jobul in videochat

Iata ce declara o mare agentie: “Studioul are 18 sali de lucru, care contin echipamente in valoare de peste 40.000 de euro, deoarece intelegem necesitatea unei investitii substantiale si a legalitatii totale a afacerii.

Vrem ca modelele cu care colaboram sa poata cumpara o casa, sa se imprumute, sa primeasca asigurari de sanatate si sa-si plateasca impozitele catre stat”.

Locul de munca este popular in randul femeilor tinere, de obicei mai mici de 25 de ani, care doresc sa castige mai mult decat salariul mediu. Ele primesc formare si ajutor specializat ori de cate ori au nevoie, dar de asemenea trebuie sa poata vorbi engleza de calitate cu clientii din afara tarii.

“De-a lungul anilor, am intalnit sute de fete si toate vroiau aceleasi lucruri: confidentialitatea si obtinerea independentei financiare intr-un cadru legal, in care veniturile sunt mult mai mari decat in ​​orice alt loc de munca din Romania.

In plus, a fost important sa beneficieze de impozitele platite statului. Toti acesti ani am fost martorii nasterii multor studiouri.

Unele au aparut ca ciuperci dupa ploaie si au disparut, de asemenea, pentru ca nu au oferit calitate si au facut promisiuni goale, dar inca mai asteptam modele in studioul de videochat Money Studio.

Pentru a face 5000 de euro pe luna, femeile trebuie sa lucreze 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.

De asemenea, trebuie sa fie capabile sa inteleaga psihologia din spatele motivelor pentru care clientii ar putea dori sa utilizeze aceste tipuri de servicii, indiferent daca serviciile sunt pentru adulti sau nu sunt adulti.

Clientii variaza de la medici din Germania care doresc sa discute cu cineva noaptea, la sfarsitul zilei de lucru, sau oameni de afaceri care cauta un chat dimineata, la micul dejun.

Taxele de stat

“Pentru 2018 estimam o cifra de afaceri de 15 milioane RON si vom plati in fiecare luna 250.000 lei in impozite de stat”.

Industria este puternica in Romania si ar putea avea potentialul de a echilibra balanta de plati externe a tarii impreuna cu industria IT daca ar fi fost incurajata de stat.

Piata videochat globala este estimata  la 10 miliarde USD pe an. Ar putea fi foarte bine afacerea viitorului, avand in vedere faptul ca multi tineri sunt unici si pot avea nevoie sa vorbeasca cu cineva. Deci, pana cand o persoana virtuala va putea sa vorbeasca ca una reala, aceste femei vor continua sa fie foarte cautate.

Este, de asemenea, un loc de munca pentru milenii, deoarece fetele sunt toate tinere. Acelasi lucru se poate spune si despre industria IT, unde majoritatea angajatilor sunt tineri in momentul in care au inceput sa lucreze imediat dupa absolvire.

Nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca Romania se numara printre tarile cele mai importante in aceste domenii, deoarece vorbim despre oameni care s-au nascut in lumea moderna si digitala.

Chatul video este un instrument fantastic in circumstantele potrivite. Comunicarea printr-un mediu vizual este adesea mult mai clara decat comunicarea numai prin text sau audio.

Cu toate acestea, tehnologia in sine are unele dezavantaje, motiv pentru care nu ar trebui sa fie intotdeauna prima alegere pentru comunicarea cu clientii, partenerii sau membrii echipei.

About the author

Leave a Reply