Topul greselilor pe care orice manager le poate face

Multi manageri au lipsuri de formare fundamentale in gestionarea oamenilor. Dar, chiar mai important, managerii nu au valori, sensibilitate si constiinta necesare pentru a interactiona in mod eficient toata ziua cu cei din subordine. Iar daca abilitatile si tehnicile sunt mai usor de invatat, valorile, credintele si atitudinile sunt mult mai greu de predat si mai greu de invatat de cater manageri. Cu toate acestea, iata care sunt problemele ce stau la baza faptului de a fi sau nu un manager de succes.

Cat de important este sa-i ajuti sa reuseasca? Dincolo de orice descriere, managerii si modul in care isi gestioneaza personalul dau tonul pentru intreaga activitate economica. Managerii sunt reprezentarea liniei din fata afacerii tale. Majoritatea datelor de comunicare cu privire la afaceri este canalizata prin intermediullor. Atunci cand angajatii demisioneaza, adesea motivul este relatia cu managerul lor. Oamenii lasa managerii si nu locul de munca sau angajatorul.

Selectia – Intr-o descriere a locului de munca pentru un manager, de baza sunt trasaturile si abilitatile listate. Cu acest lucru drept ghid, selectia managerilor trebuie sa se concentreze pe ambele aptitudini: de management si de potrivire culturala.

About the author

Leave a Reply