Tehnici de pariere de mare ajutor

Pentru cei care se intreaba ce rost are o strategie de joc la pariurile sportive trebuie explicat faptul ca pe termen lung avantajul este ca se vor maximima castigurile si se vor minimaliza pierderile. Chiar daca la mijloc este vorba si despre placerea de a juca, in lipsa unei strategii exista haos ce duce la pierderi necontrolate.

Tipuri de strategii si tehnici de joc

Ar trebui sa analizezi piata si sa observi cum fac cei mai experimentati. Vezi ponturi de pariuri sigure de la Piatadeponturi.ro. Iata si cateva sugestii:

Martingale – o strategie ce este mai degraba destinata celor care au o banca solida. Se poate astfel ajunge la sume mari, daca pronosticul de pierdere este prelungit.

Easy Money – o alta strategie destul de populara, poate fi aplicata chiar si in acele cazuri in care pariorul are doar cativa lei in cont. Totusi pentru ca aceasta strategie sa aiba si rezultate este nevoie de rabdare.

Fibonacci – este strategia ce se bazeaza pe sirul de descoperiri matematice din randul italienilor. Este recomandata celor care au o banca medie, iar mizele cresc ceva mai lent, asta este bine de stiut aici.

Sistemul 1-3-2-6 – acesta este un sistem progresiv, utilizat la casino. Ideea este ca poti castiga 4 pariuri consecutive. Asadar vei paria o unitate la prima miza, 3 la a doua miza, doua unitati si nu in cele din urma 6 unitati.

Strategia Labouchere – acest sistem se bazeaza strict pe calcule matematice. Este de asemenea cunoscut drept sistem de anulare sau un Martingale divizat.

Outsider – este un sistem cat se poate de simplu. Se stabileste un profit si mizele se vor ajusta pana la un pariu castigator. Numele sau deriva de la faptul ca majoritatea il folosesc la parierea pe echipe care pleaca cu sansa a doua, la meciuri de sport american.

Poti cauta de asemenea site-uri de specialitate si sa te informezi despre alte tipuri de strategii. Vezi spre exemplu Piatadeponturi.ro.

Strategii doar pentru online

Asa cum casele de pariuri online au o serie de avantaje ce se aplica doar la pariurile online, se intampla ca si in randul strategiilor sa existe unele potrivite doar pentru mediul online.

Una dintre acestea se refera la minutul urmatorului gol, unde se mizeaza progresiv pe un interval de timp cand se va marca urmatorul gol. Este evident ca in mediul offline este greu de aplicat o astfel de strategie, intrucat orice secunda este importanta. De asemenea, strategii precum cele mentionate mai sus sau altele precum sistemul lui Kelly, Labouchere sunt utile si in online, dar si in offline.

Cum testezi o strategie

Asa cum alegi cu atentie biletul zilei de la Piatadeponturi.ro si strategia ta trebuie aleasa atent. Poti testa una in doua moduri. Investesti o suma modica, testezi timp de o luna sau doua si vezi in ce mod ai putut sa iti cresti mizele.

Un alt mod in care poti sa testezi este legat de crearea unui cont pe platformele dedicate. Urmaresti progresul si oricum inregistrarea intr-un portal de acest gen nu te costa nimic.

About the author

Leave a Reply