Te-ai marit si vrei la bord? Marisuca-ti da confort!

Copilul dumneavoastra a mai crescut si ati vrea sa-l stiti in siguranta in masina atunci cand dumneavoastra sunteti la volan? V-ati dori sa nu va aruncati  privirea din cinci in cinci minute la bancheta din spate pentru a va asigura ca acesta se bucura de o calatorie placuta ,in deplina siguranta si confort? Vi se pare ca centura nu e niciodata prea sigura si ca acesta s-ar putea accidenta in orice moment? V-ati saturat sa transformati zilnic bancheta din spate in patut pentru copilul dumneavoastra?

De acum, uitati de toate aceste probleme pentru ca Marisuca.ro va sta la dispozitie si va ofera o gama larga de produse special concepute pentru a va face calatoria mai placuta,mai sigura si mai confortabila! Magazinul online va asteapta cu “ciupercutele” deschise de la mic la mare si va asigura calitatea produselor achizitionate.

Scaunele auto oferite de ciupercutele noastre au fost special create pentru a oferi siguranta si confort copilului dumneavoastra.Si daca va intrebati de ce afirm cu atata ardoare acest lucru,va spun ca acestea sunt impartite pe categorii de varsta,astfel incat sa vina in ajutorul parintilor care au atat copii mai micuti cat si mai maricei.

De exemplu, o grupa medie de greutate este grupa de 9-25kg. Aceasta categorie se adreseaza  copiilor care au intre 9 si 25 kg, oferindu-le scaune auto de inalta calitate,confortabile si practice.

Fotoliu Auto reprezinta piesa de rezistenta a masinii dumneavostra luand in calcul necesitatile copilului dumneavoastra. Calatoria copilului dumneavostra va fide acum una placuta,confortabila si cat se poate de sigura,datorita fotoliului auto dotat cu protectie superioara in caz de impact.Acesta este disponibil pe mai multe culori in funtie de preferintele si gusturile dumneavostra,avand un stil unic,modern,de calitate superioara.

Scaunul auto prezinta o serie de caracteristici menite sa imbunatateasca calitatea calatoriei copilului dumneavoastra.Este dotat cu pernute reductoare pentru spate si cap ce ofera siguranta in caz de impact si confort pe toata durata transportului.De asemenea,acesta prezinta cotiere pentru un confort sporit.In ceea ce priveste confectionarea scaunului,un element important este acela ca tapiteria este detasabila si lavabila,fiind confectionata dintr-un material moale,atialergic. Iar pentru a garanta protectia bebelusului dumneavoastra,scaunul este dotat cu multiple centuri de sigutanta.

Daca doriti sa va bucurati de o calatorie sigura,confortabila si cat mai placuta ,atunci alegerea scaunului auto este ideala! Incercati produsele magazinului online Marisuca.ro si lasati acasa toate grijile! Bucurati-va de o calatorie placuta alaturi de familia dumneavostra intr-un mediu cat mai sigur ,confortabil si frumos!

About the author

Leave a Reply