Social Media – 10 pluginuri pentru WordPress ce te pot ajuta sa castigi vizitatori

Social Media a devenit un factor extrem de important in promovarea unei afaceri sau in promovarea unui blog, iar acest lucru nu trebuie omis de nici un blogger care se respecta si care isi doreste sa atraga cat mai multi cititori.De altfel, aceasta poate fi o modalitate de a pastra legatura cu cititorii tai, un lucru extrem de important pentru a deveni influent in blogosfera.

Am decis sa fac o lista a celor mai bune pluginuri pentru WordPress pe care le-am vazut odata cu trecerea timpului pe diferite bloguri si care mi-au placut.

  1. Social – Un plugin care adauga un widget blogului tau pentru a afisa un design minimalist, dar placut, cititorilor.Poti alege culoarea pentru un anumit icon sau poti sa setezi marimea dorita, dat fiind faptul ca acest plugin iti ofera posibilitatea de a alege 4 marimi diferite.
  2. Sossy – Este unul dintre pluginurile care se adapteaza cel mai bine la orice template.Iti ofera posibilitatea de a creea un numar nelimitat de profiluri (afisand si numarul de click-uri pe butonul respectiv).
  3. Power Pinner – Este un plugin care afiseaza un buton de “Pin” imaginilor de pe blogul tau, utilizatorii avand posibilitatea de a publica imaginea pe Pinterest rapid si usor.
  4. Twitter Slider – Am observat ca peste tot a aparut tendinta de a face blogul cat mai aparte, sa fie cat mai “fancy” cu putinta, iar acest plugin este perfect pentru cei care isi doresc sa atraga atentia cu ceva special.Instaland acest plugin, poti face ca pe blogul tau sa ai postarile de pe Twitter intr-un mod aparte. Incercati-l !
  5. Crab Social Share – Un plugin usor de personalizat si care iti ofera posibilitatea de a afisa 17 logo-uri de la diferite retele de socializare pentru a promova paginile tale.
  6. WordPress Social Share Buttons – Un plugin folosit de o multime de bloggeri, dat fiind faptul ca acesta iti ofera posibilitatea de a afisa o bara plutitoare sau pur si simplu sa plasezi icon-urile sub articolele tale.Este foarte popular pentru simplitate si pentru o buna functionare.
  7. StickySocial – Acest plugin mi-a placut cel mai mult si cred ca in curand il voi instala si eu pe acest blog.Instaland-ul poti afisa in sidebar imaginile pentru retelele de socializare intr-un mod placut si interactiv.Este simplu de utilizat si iti afiseaza si numarul activitatilor pe retelele de socializare, asa ca este frumos si util.
  8. Facebook Traffic Pop – Da, este acel plugin pe care il folosesc toti cei care detin site-urile cu stiri “UIMITOARE” sau imagini “EXTRAORDINARE” pentru a obtine cat mai multe like-uri.O sa mai fie un plugin de acest gen, dat fiind faptul ca este una dintre acele unelte care isi fac treaba, chiar daca nu intr-un mod placut pentru cititor.
  9. Instagram Theatre – Pentru cei care folosesc Instagram, este unealta perfecta.Eu nu folosesc acest site de socializare, insa cred ca in curand va trebuie sa ma aliniez “standardelor” din 2014.
  10. Like 2 Unlock – Un plugin care blocheaza continutul de pe blog, acesta fiind afisat doar dupa ce cititorii vor da “Like” paginii tale de Facebook.Util, dar nu este recomandat pentru bloggerii care se respecta.

About the author

Leave a Reply