So Sad Story

Mi-a trecut prin cap mai devreme sa scriu o poveste trista.

Dar nu stiu pe a cui. De multe ori ni se intampla sa auzim povesti si sa spunem mai mult sau mai putini convinsi “So Sad ..” .

Unele povesti triste sunt exagerate , altele sunt intentionat spuse sa para mai putin dramatice decat sufletul celor ce au trecut prin ele le simt.

Uneori ochii unei persoane pot spune mai multe decat cuvintele ei. Putem sa ne facem fiecare muschi al fetei sa zambeasca, dar cu ochii…

Unele persoane parca iti citesc tot sufletul dintr-o privire. Astazi am fost martorul unei scene ciudate. A trebuit sa ma duc la o persoana pentru a rezolva niste probleme. S-a uitat in ochii mei pentru cateva secunde si mi-a spus cateva cuvinte care m-au lasat fara glas :  ”Niciodata nu te-am privit in ochi cu scopul de a te citi. Am facut-o azi ..si mi-as fi dorit sa nu fiu martora fara voia ta la ranile sufletului tau”. Am incercat sa fac pe nestiutorul .. Dar a mai adaugat ceva care mi-a taiat elanul. “Pe cat sunt ochii tai de frumosi pe atat sunt de tristi”.. A mai adaugat ceva ce voi tine doar pentru mine.

O secunda a fost de ajuns sa-mi las usa crapata pentru ca ea sa-mi intre in cele mai ascunse camari ale sufletului.

Stia atat de multe lucruri despre mine.. nestiind nimic.

Asm preferat sa scriu asta in locul asa-numitei “So sad story…”

About the author

Leave a Reply