Sa copilarim impreuna !

V-ati dorit atat de mult un copil iar acum vi se pare ca spatiul este din ce in ce mai mic?Pana si masina pare mai mica,ce sa mai zicem de bucataria prin care abia treceti fara sa va faceti loc sau de roboteii “obstacol”in care va feriti sa nu calcati?Dar de holul plin cu jucarii si rafturi pentru jocurile celui mic si de sufrageria transformata peste noapte in spatiu de joaca? Iar camera copilului..parca-i prea plina cu masinute,robotei,mingi si jocuri de tot felul. Atat de plina incat bietul copil nu mai incape in patul lui de jucarii si perne colorate astfel incat,nu e noapte in care sa nu doarma intre voi..hmm..Si va intrebati ce-i de facut cu atatea jucarii fara de care el nu ar putea sa-si umple timpul si sa se bucure de copilarie.

Pe internet gasiti o gama larga de posibilitati de amenajare interioara a camerei copilului dumneavoastra pentru a va creea spatiul de care aveti nevoie atat in propria locuinta cat si in masina.

Asadar,mobilierul pentru camera copilul pe care internetul vi-l ofera, este compus din piese icapatoare pentru organizarea jucariilor acestuia ,pastrand totodata tema colorata a copilariei.De exemplu,Cutia de  depozitare Lego Friends 2 Violet este conceputa in asa fel incat toate cubuletele si piesele lego de care va impiedicati zilnic prin casa,sa incapa intr-un singur loc,pentru ca dumneavoastra sa nu va loviti de ele ca pana mai ieri.

De altfel, magazinele de pe internet va ofera si cutia pentru depozitarea jucariilor, eficienta pentru o cat mai buna organizare a jucariilor copilului dumneavoastra.Aceasta va ofera spatiul mult visat fiind capabila sa “adaposteze” toate jucariile si minunatiile copilului care pana odinioara va ingreunau activitatile zilnice.

Cu scaunul auto, problemele dumneavoastra s-au reolvat intr-o secunda! Copilul este acum in siguranta iar produsele lui de ingrijire nu va mai incurca ,nemaifiind imprastiate in toata masina!

Acum toate problemele s-au rezolvat,camera copilului este mai ordonata ca nicicand,fiecare jucarie isi stie exact locul,piesele lego sunt frumos randuite in dulapiorul lor iar masina dumneavoastra poate respira linistita in lipsa scutecelor si celorlalte lucruri ale copilului! Ce sa mai spunem de sufragerie care pana mai ieri se transformase in spatiul preferat de depozitare a jucariilor…Acum holul nu mai reprezinta un spatiu plin de obstacole zilnice iar casa dumneavoastra este din nou aranjata si bine organizata!

About the author

Leave a Reply