Rezultatele SEO – de ce dureaza atat de mult sa apara?

Ati facut cercetarile dvs., cautati cateva companii diferite de SEO si ati gasit una despre care credeti ca are experienta si expertiza pentru a impinge site-ul dvs. direct in topul clasamentului motorului de cautare. Acolo, veti incepe imediat sa culegeti recompensele unor niveluri mai ridicate de trafic. Pe Smartseopack.com poti accesa pachete seo personalizate pentru website-ul tau, la cele mai bune preturi!

Apoi, trece prima luna si nimic nu pare sa se fi schimbat.

Deci, incepeti sa va intrebati managerul de SEO, dorind sa stiti exact unde se afla fondurile dvs., de ce nu vedeti clasamente mai bune si, cel putin, mai multe rezultate.

Marketingul regulat, la urma urmei, poate produce rezultate intr-o luna. Obiectivele de marketing traditionale vor vedea fie succesul, deci le impingeti mai departe, fie nu vor rezona in mod clar cu audienta, asa ca schimbati tactica.

Simplu. Deci ce e in neregula cu strategia SEO? Evident, ca o companie de SEO, va vom spune acelasi lucru pe care il face fiecare alta agentie: SEO necesita timp. Este nevoie de timp pentru a va cerceta piata si industria. Este nevoie de timp pentru a efectua analizele necesare.

Si este nevoie de timp pentru continutul de calitate al produsului. Si asta e doar de partea noastra a lucrurilor, pe care o putem face noi. Este nevoie de timp ca Google sa recunoasca site-ul dvs. si sa-i atribuie autoritatea pe care o merita.

Este nevoie de timp pentru a vedea ca s-au facut modificari, sa se poata compara calitatea site-ului dvs. web si a continutului dvs. cu oricine altcineva din acelasi spatiu. Este nevoie chiar de timp pentru a schimba comportamentul utilizatorilor. Vor avea nevoie de ceva timp pentru a descoperi ca lucrurile de pe site-ul tau s-au schimbat.

Deci, haideti sa aruncam o privire la motivul pentru care SEO necesita timp si de ce atat de multe companii inca mai au asteptari nerealiste pentru acest proces.

De ce SEO ia atat de mult timp … Ce? Intrebarea cat de mult dureaza SEO este o intrebare incompleta si nu va va oferi un raspuns satisfacator. Evident, ceea ce oamenii doresc cu adevarat sa stie este cat timp va dura SEO pentru a obtine rezultate. Dar nu suntem inca intr-o intrebare foarte specifica, deoarece “rezultatele” inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti.

Pentru o agentie de SEO, un “rezultat” este traficul crescut si randamente mai mari. Sunteti pe punctul de a spune ca, in mod evident, este vorba si de o companie interesata. Si, in ansamblu, si luate ca imaginea de ansamblu, da, scopul lor global ca si companie este sa creasca si sa vada mai multe venituri.

Dar cand vine vorba de SEO, ideea lor despre un rezultat pare sa se invarta in mod regulat: “fiind # 1 pentru cuvantul cheie preferat”. Exista un articol foarte bun in Forbes care arata exact de ce aceasta notiune este putin problematica in mediul actual al motorului de cautare.

Articolul subliniaza ca a existat un moment in care SEO era o chestiune simpla de a gasi cele 5 sau 10 cuvinte cheie care au avut cel mai mare potential si cea mai mica concurenta. Acesti termeni generici erau adesea foarte importanti in volumul de trafic si ar putea transforma un site intr-un centru de generare a traficului.

Lucrurile sunt diferite acum. Daca ideea dvs. de “rezultat” nu este altceva decat clasarea # 1 pentru un mic grup de cuvinte cheie generice, probabil ca nu veti ajunge la persoanele care va cauta, chiar daca ajungeti in partea de sus a motoarelor de cautare pentru acei termeni.

About the author

Leave a Reply