Review inel aur galben 18kt si 9 smaralde si diamante

Inelul de logodna este bijuteria pe care cu siguranta femeile care se afla intr-o relatie, asteapta cu mare nerabdare sa o primeasca. Chiar si femeile care sunt singure, spera ca in viitorul apropiat sa isi gaseasca un partener, care mai apoi sa le ofere aceasta bijuterie care este un simbol al iubirii, si care semnifica logodna si un semn al unei viitoare casatorii.

Pe piata exista atat de multe variante in ceea ce priveste inelele de logodna, astfel ca barbatilor le poate fi destul de dificil sa faca alegera corecta. Cei mai inspirati dintre barbatii care intentioneaza sa aleaga un inel de logodna, isi pot indrepta atentia spre Royal Diamante.

De la Royal Diamante se poate alege de exemplu un inel aur galben 18kt si 9 smaralde si diamante, care poate reprezenta solutia perfecta in ceea ce priveste inelul de logodna. Din acest motiv, vom prezenta cateva dintre cele mai importante caracteristici ale unei astfel de bijuterii.

Discutam in acest caz despre un Inel Eternity care este prevazut cu smaralde şi diamante, si care este realizat din aur galben 18kt. Acest inel de logodna este setat cu 5 smaralde rotunde, si trebuie sa precizam ca acesta poate impresiona cu greutatea de cca. 0.18ct.

Mai trebuie sa precizam despre aceasta minunata bijuterie ca este prevazuta şi cu 4 diamante care sunt caracterizate de tăietura rotunda – brilliant, si care au o greutate de 0.10ct, toate acestea venind în setare canal.

Royal Diamante cunoaste faptul ca preferintele femeilor difera de la caz la caz atunci cand vine vorba despre bijuterii, mai ales despre inele de logodna, si cunoaste faptul ca unele femei si-ar dori un asemenea inel din aur alb – galben.

Tocmai din acest motiv, tinerii indragostiti isi pot surprinde acum partenerele cu un inel de logodna Eternity, care sa dispuna de toate caracteristicile amintite anterior, dar care in loc sa fie realizat doar din aur galben, este realizat din aur alb si galben.

Pe langa tipul aurului, cu siguranta femeile vor indragi foarte mult si pietrele cu care este prevazuta bijuteria. Discutam aici atat despre verdele superb al smaraldului, dar si despre taietura perfect realizata a diamantelor. Femeile care au cunostinte despre bijuterii, sunt constiente de importanta taieturii diamantelor, asa ca din acest motiv vor aprecia si mai mult un astfel de inel de logodna.

Un alt motiv pentru care barbatii ar trebui sa se gandeasca la un asemenea inel de logodna pentru partenerele lor, este legat de certificarea inelului, care este recunoscuta datorita celor 4C – a diamantului.

Asadar, pentru acei barbati care trebuie sa aleaga un inel de logodna pentru partenerele lor, propunerea noastra este reprezentata de un inel aur galben 18kt si 9 smaralde si diamante, care poate fi ales de la Royal Diamante.

Acest magazin online insa vine in intampinarea clientilor si cu diferite alte modele de inele de logodna, asa ca fiecare in functie de buget, dar si de preferintele partenerei isi poate indrepta atentia spre diferite inele de logodna.

About the author

Leave a Reply