Recomandari de ceasuri de calitate

Cumparam ceasuri si de aceea ne permitem sa va recomandam unele dintre cele mai bune astfel de piese.

Stepan Sarpeneva Korona

Ceasurile nordice Sarpeneva Korona se califica in top din cauza datorita placerii de a vedea lumini in intuneric. Sarpaneva a facut istorie cu ceasurile sale, designul fiind creat de propria sa imaginatie. L-am intalnit personal si pot confirma ca nu este niciodata amenintator in ciuda a tot ceea ce se spune despre el, dar poate la fel de misterios ca si luminile din noapte pe care le-a creat.

Cand te uiti la carcasa, iti vei da seama ca este o forma foarte bine conceputa, folosind o gramada de cercuri care se suprapun pentru a obtine un design fluid care este suficient de sclipitor pentru a excita, pastrand in acelasi timp o silueta de baza traditionala un cerc cu sculptura detaliata).

Mecanismele sunt facute pentru Sarpaneva de catre Soprod. Dar ceea ce se intampla in acea baza baltica este mai mult decat o ceasornicarie. Sarpaneva este un designer, un artist si un mestesugar in toate. As recomanda acest ceas, sau oricare dintre marfurile sale, pentru ca recomand filosofiile lui. Preciazia nu va va lua ochii, dar prezentarea ar putea face acest lucru.

Métiers D’Art Les Univers Infinis – Horseman

Vacheron Constantin este cel mai vechi producator de ceasuri operationale din intreaga lume. In ultimii 260 de ani, acest brand a castigat premii, a inregistrat rezultate si a stabilit standardele pentru ceea ce a urmat. Suntem un mare fan al marcii si credem in potentialul lor de a-si mentine valoarea si de a impresiona cu un aspect elegant de care foarte putini se apropie.

Un lucru care nu imbatraneste este calitatea, iar ceasurile VC au asta din abundenta. Atat de multe abilitati comerciale au fost mentinute si proliferate de aceasta companie, investitia dvs. nefiind  doar o opera de arta, ci si o contributie responsabila la mestesugurile pe care trebuie sa le protejam.

Este greu sa te inseli cu acest brand. Sunt sigur ca parerile fiecaruia cu privire la cel mai bun model vor varia, dar nu ma astept ca multi sa se planga de un reprezentant care figureaza pe aceasta lista.

Favoritul nostru personal, despre care ne place sa credem ca functioneaza bine atat pentru barbati, cat si pentru femei, este Vacheron Constantin Métiers D’Art Univers Infinis Horseman. Cadranul este alcatuit din componente gravate manual. Iluzia optica este adusa la viata prin smaltul opac.

HYT H2 Bronz

Iata un ceas care abia ar putea fi diferit. HYT este un brand tanar, fondat pe o idee nascuta in mintea unui fizician si la bancile unui laborator. Nu fac nici o greseala pentru exista pasiune aici iar HYT nu sunt despre trecut; acestia sunt despre viitor. Acest brand elvetian tanar, alimentat de entuziasmul inepuizabil al CEO-ului Vincent Perriard si dezvoltat de o echipa de specialisti talentati de top, ofera ceva cu totul nou.

Ceasuri si fluide. Asta e pe scurt. Este o idee simpla, de baza. Si de aceea trebuie sa fie pe lista noastra. Vorbind de carcasa ne-am gandit la H2 Bronz pentru ca a extins paleta de culori a listei noastre si, de asemenea, pentru ca a subliniat capacitatea HYT de a obtine culori cu adevarat bogate pentru carcase.

Va recomandam acest brand, pentru ca nu exista nimic asemanator. Ceasurile sunt master-stroke  si proiectate cu abilitate. In ciuda faptului ca sunt mari, ele sunt creatii usoare, usor de purtat si foarte atragatoare.

About the author

Leave a Reply