Primavara asta sunt si eu constructor

Chiar daca imobiliarele merg prost in perioada asta de criza, primavara asta imi doresc sa fiu si eu constructor.Cei de la Arabesque mi-au dat ideea de titlu, iar acum o sa scriu despre ce as vrea sa fac daca primavara asta as fi si eu constructor.

Ce mi-as dori eu sa construiesc ar fi un complex rezidential pe care sa il si detin,Nu mi-as dori doar sa construiesc pentru altcineva, ci sa si detin complexul rezidential pentru a-l vinde mai apoi.Ar fi o afacere buna, tinand cont ca chiar daca este criza, imobiliarele totusi se vand .Preturile nu sunt aceleasi ca in perioada buna de acum cativa ani, dar totusi se obtine profit.

Mie imi place mult sa vad o casa facuta doar din lemn, in mare parte. M-am gandit ca poate parchetul ar da aceasta senzatie de confort si caldura pe care lemnul o ofera in mod normal constructiilor.Ce spuneti de exemplul urmator :

parquet2
Tinand cont de faptul ca in era IT este mult mai confortabil sa comanzi online. Comanzi, iti livreaza si apoi platesti. Totul este usor si de incredere ( sa nu uitam ca in 80% din cazuri se livreaza marfa a doua zi, cu masini cu macarale) pentru ca ai marfa acasa in timp scurt.

Este important si faptul ca pe acest site poti comanda ca materialele sa iti fie livrate in fiecare etapa a constructiei, pentru a nu fi nevoit sa depozitezi materialele pe durata intregului proces de constructie.Interesant, nu ? Pe langa toate aceste lucruri, au un stoc mare de produse si iti ofera si consiliere.

Asadar, pot foarte usor sa fiu si eu un constructor …

In sfarsit pot vorbi si de finisaje, care sunt o parte esentiala a procesului de constructie.Fara finisaje, e ca si cum am construi o apartament de lux si i-am vopsi peretii cu var si nu cu lavabila.Nu ar fi deloc dragut, nu ?

About the author

Leave a Reply