Prima aplicatie Android/Apple pentru publicarea de anunturi in ziare

buton-aplicatie-androidA fost lansata si prima aplicatie pentru publicarea anunturilor in ziare nationale de catre Mediapress Advertising,cu scopul de a ajuta clientii in procesul de publicarea a unui anunt in mai multe ziare prin efectuarea unei singure plati si fara a se deplasa undeva pentru a efectua comanda.

Pe pe blogul lor a fost publicata stirea , Mediapress Advertising a lansat prima aplicatie pentru publicarea anunturilor in ziare nationale , aratand pas cu pas cum ar putea fi publicat un anunt.

Am instalat si eu aplicatia pe telefon pentru a vedea daca chiar este asa simplu si am fost placut surprins de rapiditatea efectuarii comenzii si numarul mic de pasi ce ar trebui urmati.

Am instalat aplicatia, dupa care am deschis-o si am apasat pe “Adauga anunt”.Am ajuns la pagina urmatoarea, unde trebuie sa completezi cu textul care vrei sa apara in anunt si sa selectezi sectiunea (+cateva optiuni).Trecand de pagina asta, am ajuns la pagina unde selectezi zilele in care vrei sa fie publicat anuntul in ziare, apoi trecand la pagina urmatoare ajungi la publicatiile disponibile in zilele dorite pentru publicarea anuntului.

Selectand ziarele, am trecut la pagina urmatoare si am ajuns la plata. De obicei apar anumite retincente in vederea trimiterii platii, dar aici modalitatile de plata sunt variate si este explicat procesul pentru fiecare in parte.Pare sigur si simplu !

About the author

Leave a Reply