PetShop cu livrare gratuita pentru ca animalul tau sa fie fericit !

AnimalulFericit este petshopul de care ai avut nevoie inca de cand ti-ai luat primul tau animal de companie si pana in prezent, cand animalutul tau probabil a crescut si a devenit parte a familiei tale.

Stim ca ti-ai dorit mereu sa faci ca animalul tau sa fie fericit si sa ii asigur toate lucrurile necesare, pentru ca un partener de viata nu trebuie neglijat niciodata, insa in acelasi timp trebuie sa ai grija si de timpul tau, de portofelul tau si de confortul pe care incerci sa ti-l asiguri zi de zi.

De cate ori te-ai gandit ca ar fi perfect sa ti se livreze acasa orice ti-ai dori ? De cate ori ai comandat pe internet, nu ti-ai fi dorit sa nu mai platesti livrarea pentru ca pur si simplu costurile deveneau mai mari decat daca ai fi cautat produsul in magazine ?

Asa cum precizeaza si titlul, de acum poti comanda tot ce ai nevoie si beneficiezi de livrare gratuita din partea AnimalulFericit.ro . Pentru cei interesati, mai jos aveti cateva informatii despre procesul de livrare, dar si despre primul petshop online cu livrare gratuita.

Un atribut important al acestui petshop este structura lui. Organizarea face ca dumneavoastra sa puteti gasi produsele de care aveti nevoie si sa alegeti categoria potrivita pe site pentru animalutul dumneavoastra, dat fiind faptul ca in meniul magazinului online puteti gasi urmatoarele categorii : caini, pisici, pasari, pesti, reptile, rozatoare si promotii. Indiferent de tipul animalului dumneavoastra de companie, puteti merge la categoria corespunzatoare acestuia si sa alegeti exact ce aveti nevoie.

Informatii despre livrare

Livrarea se face in 1-4 zile lucratoare, iar pentru comenzile din Bucuresti, sunt situatii cand livrarea se face chiar in ziua comenzii.Pentru cei care locuiesc in Bucuresti, livrarea este gratuita pentru comenzile mai mari de 50 lei, iar pentru comenzile mai mici de 50 de lei se percepe o taxa de 9 lei. Daca stati si calculati putin, cred ca de cate ori mergeti sa faceti cumparaturi pentru animalutul dumneavoastra, suma cheltuita depaseste usor 50 lei, asa ca nu aveti nici un motiv de ingrijorare in privinta transportului.

Pentru cei care nu locuiesc in Bucuresti, comanda minima pentru transportul gratuit este de 150 lei.Pentru comenzile mai mici de 150 lei se percepe o taxa fixa de 18 lei.

Formular de returnare

Exista cazuri cand nu sunteti multumit de produsele primite sau sunteti de parere ca nu sunt potrivite pentru prietenul dumneavoastra, asa ca acest petshop online a conceput o politica de returnare a produselor. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa completati un formular pentru returnare, raspunsul magazinului fiind cat de poate de prompt.In 1-3 zile lucratoare, situatia dumneavoastra va fi ca si rezolvata.

About the author

Leave a Reply