Paradis turcesc in aceasta vara in resort Kusadasi

Turcia, tara exotica, tara de vis, perfecta pentru ca tu sa iti petreci concediu, departe de agitatia zilnica si de monotonia orasului in care locuiesti.

Ofertele pentru a petrece un sejur de vis in aceasta tara, puternic dezvoltata din punct de vedere turistic sunt extrem de generoase. Alege Oferte Turcia Kusadasi si vei descoperi nu numai peisaje neimaginat de frumoase ci si confortul pe care il cauti atunci cand vrei sa mergi intr-o vacanta.

Kusadasi este desigur un oras de tip statiune, ca majoritatea oraselor din Turcia care sunt situate pe litoralul Marii Egee si se bucura de reputatia de a fi una dintre cele mai cunoscute si indragite destinatii turistice din frumoasa tara. Celebra pentru plajele sale cu nisip auriu dar si pentru apele limpezi si curate, este pur si simplu locul perfect pentru ca tu sa te poti relaxa.

Daca esti iubitor sau iubitoare a sporturilor nautice, esti in locul perfect: ai o multitudine de variante pentru a face ceea ce iti place. Filadelfia te ajuta sa te decizi oferindu-ti variante de cazare perfecte pentru tine.

Situat pe coasta estica a Turciei, la 90 de km de Izmir, acest oras e renumit ca fiind unul dintre cele mai atractive orase de la Marea Egee, fiind aproape de situri antice importante cum ar fi Efes, Didyma, Priene, Miletos, ideal pentru calatori care iubesc istoria si povestile sale fascinante.

Clima in Kusadasi este tipic mediteraneeana cu veri fierbinti si ierni blande, oferind un sezon turistic destul de lung pentru cei care vor sa se bucure de o vacanta prelungita, fiind imbaiata in razele soarelui aproximativ 300 de zile din an.

Ai acces la multe plaje cu nisip fin, ape calde si curate, nenumarate activitati atat pe plaja cat si in apa: schi nautic, windsurfing, navigatie sau volei de plaja. Viata de noapte este de asemenea un punct major de atractie asa ca dupa o zi plina de activitati te poti destinde si relaxa.

Te poti caza la Hotel Imbat **** , apeland cu incredere la serviciile de turism oferite de agentia Filadelfia. Hotelul e situat pe malul Marii Egee, la aproximativ 3 km distanta fata de centrul statiunii Kusadasi.

E normal sa ii interesat de facilitatile care sunt iti sunt la dispozitie, iar Hotelul Imbat are multe de oferit. Printre principalele facilitati se numara:

  • Plaja privata si piscina exterioara, piscina pentru copii
  • Un centru SPA cu sauna, renumitele bai turcesti, salon de masaj si sala de fitness
  • Restaurant de tip bufet suedez cu preparate turcesti dar si din bucataria internationala.
  • Hotelul dispune de 5 baruri si un restaurant a la carte, unde poti servi si preparate italienesti.
  • Accesul la Wi-Fi este gratuit si disponibil in toate zonele.

Daca te-ai convins ca atat statiunea cat si Hotelul Imbat sunt locatii de vis unde merita sa iti petreci vacanta, apeleaza la Filadelfia pentru a-ti asigura vacanta de vara pentru 2018!

About the author

Leave a Reply