Oraselul copiilor

Oricat ai incerca sa-ti planifici agenda astfel incat sa te bucuri de putin timp liber alaturi de copilul tau,de cele mai multe ori realizezi ca niciodata nu-ti ajunge timpul sa-l rasfeti asa cum si-ar dori.Si-atunci te gandesc la tot felul de solutii inovatoare prin care sa imbini placerea jocurilor copilariei cu stufoasa ta agenda incarcata cu rutina din fiecare zi.

Dar oricat de inovatoare ar parea ideile tale,toate pica in fata dusmanului tau, TIMPUL. Cum sa-ti faci timp sa-l duci in parc la alergat ori cu bicicleta sau cu rolele?Sau pur si simplu sa-l privesti jucandu-se? Toate acestea par cat se poate de normale..DAR.. daca parcul se afla la sute de km pe care tu trebuie sa-ti faci timp sa le parcurgi cu masina proprie ,blocandu-te de cele mai multe ori in trafic,ori cu infernalul RATB ,pe care te plictisesti asteptandu-l?

Iata cum poti reda inocenta copilariei unui spatiu de mult pierdut printr-un simplu amenajament creeat special pentru copilul tau!

Baietelul tau e pasionat de vaporase si se imagineaza a fi unul dintre piratii fiorosi ce lupta cot la cot cu inamicii?Atunci echipamentele tematice precum cetatea din Fagaras, avion in Brasov, vapor in Pitesti si multe alte casute tematice printre care si cea amenajata special pentru “piratii neinfricati”,dau frau liber imaginatiei copilului tau,oferindu-i o dupa-amiaza de joaca pe cinste!

Leagane,balansoare,tobogane,casute pentru copii si trambuline,iti stau acum la dispozitie pentru o copilarie de basm! Si ca sa im siguri ca tu si copilul tau va bucurati din plin de putinul timp liber, De acum,poti lucra linistita la biroul tau privindu-ti copilul jucandu-se cu unul dintre echipamentele de joaca pentru interior.

Echipamentele de joaca pentru interior contin elemente precum piscine cu bile,tobogane,diferite obstacole,plase pentru catarat si multe altele care transforma fiecare zi a copilului tau intr-o zi de poveste.

De asemenea, cetatuia pentru copii este un echipament special pentru amenajarea locurilor de joaca ale copilului tau,ea avand forma de cetate si continand doua turnulete si doua tobogane diferite,perfecte pentru o zi insorita!

Uita de grijile cotidiene si de agenda mereu incarcata si petreceti timp de calitate alaturi de copilul tau! Acum locurile de joaca vin mai aproape de tine si de copilul tau !

About the author

Leave a Reply