Noua strada dedicata in totalitate tehnologiei organizeaza un maraton de Black Friday

De Black Friday se pregateste o cursa importanta pe aceasta strada, iar eu o sa va povestesc pe scurt cum se va desfasura cursa.Probabil deja sunteti curiosi despre lucruri ce urmeaza sa vi le povestesc, asa ca voi trece la fapte si va voi prezenta mai intai organizatorii. Cursa va fi organizata de magazinul StradaIT.ro, locatia va fi pe strada cu aceeasi denumire (StradaIT.ro) si va dura aproximativ 24 de ore.

Maratonul de 24 de ore va face ca dumneavoastra, cei care va inscrieti, sa puteti trece pas cu pas printre toate promotiile puse la dispozitie si sa ajungeti la FINISH cu bratul plin de cumparaturi.

Finishing line

Cursa va incepe la ora 00:00, cand primul participant va avea dreptul sa rupa panglica si sa inceapa alergarea pe langa raionul online de televizoare, unde va fi intampinat de cele mai mari reduceri.Reducerile la televizoare vor fi plasate in apropierea liniei de start cu scopul de a-i incetini pe participanti, insa acestia vor fi descurcareti si vor alege extrem de repede ceea ce isi doresc.

Alergarea continua si din ce in ce mai multi oameni se indreapta cu viteza spre sfarsitul cursei, insa in cale acestora apar primele obstacole.Acestia vor fi nevoiti sa treaca peste marile reduceri la tablete, care cu siguranta sunt atat de mari incat ar putea fi observat si din avion.Vor luat tot ce vor prinde, pentru ca daca nu doresc sa ia nimic din acea zona, vor fi nevoiti sa se catere peste niste ziduri mari (la fel de mari ca si reducerile), ceea ce este destul de dificil si vor ramane cu regrete imense daca pierd timp in acel moment.

Ultima proba pentru maratonisti va fi alegerea smartphone-ului perfect.Finalul va fi grandios, pentru ca toate lumea se da in vant dupa cele mai tari telefoane, insa imaginati-va ce se va intampla cand toti alergatorii dornici de telefoane de ultima generatie vor avea de ales dintre cele mai bune telefoane, la cele mai bune preturi.

Dupa ce au trecut si de acest ultim obstacol, participantii vor ajunge la FINISH, unde vor fi nevoiti sa achite ceea ce au cumparat si vor constata cu uimire ca vor sa mai inceapa odata cursa, insa vor mai avea aceasta ocazie abia peste un an.

Sfatul meu pentru cei care doresc sa se inscrie in cursa este sa incerce sa termine cu cat mai multe produse in brate, pentru a nu trai cu regrete pana anul viitor !

P.S : Antrenati-va bine pana la sfarsitul lunii noiembrie !

About the author

Leave a Reply