Noi facilitati pentru cei care folosesc Google Keyword Planner

Google_launches_AdWords_Keyword_Planner_1406Google Keyword Planner este o unealta care te ajuta sa stabilesti ce cuvinte cheie ar fi mai bine sa folosesti pentru site-ul tau, sa vezi cate cautari pe Google sunt facute folosind un anumit cheie si iti spune ce grup de cuvinte ar trebui sa folosesti in cazul in care incepi o campanie Adsense.

Acum cateva zile, cei de la Google au adus imbunatatiri si utilizatorii pot sa profite de 9 noi facilitati.Despre ce facilitati este vorba, o sa aflati in continuare.

1.  O grafica ce te ajuta sa iti dai seama de regiunea in care un anumit cuvant cheie este cel mai cautat.Poti sa selectezi perioada de timp care sa fie reprezentata pe grafic.

1-300x155
2.   Te ajuta sa vezi in ce regiune cuvintele cheie nu sunt eficiente.In exemplul din fotografie, cu albastru este zona target a celui care foloseste cuvintele respective, iar cu rosu ar trebui sa apara zona in care cuvintele cheie nu sunt eficiente.

2-300x238
3.  Iti arata numarul de accesari pentru o pagina in functie de dispozitivele folosite de utilizatori (telefon,tableta sau telefon mobil)

3
4.  Acum poti estima cautarile unui cuvant cheie in functie de perioada dorita.Poti sa vezi statisticile anuale, pentru jumatate de an sau doar pentru 3 luni, in functie de cum iti doresti sa estimezi cautarile.

4
5.  Poti vedea statistica pentru fiecare dispozitiv in parte si sa observi cum acceseaza utilizatorii o anumita pagina folosind un anume dispozitiv (vezi explicatia de la punctul 3).

56.  Poti vedea in ce proportie utilizatorii folosesc dispozitive mobile in comparatie cu cautarile totale.

67.  Poti vedea acum modificarile la nivel de cautari in cazul unui grup de cuvinte sau in cazul unui singur cuvant cheie (daca numarul cautarilor a crescut sau a scazut).

78.  Poti efectua comparatii intre anumite perioade de timp, ce vor fi expuse intr-un grafic.

89.  O ultim update ar fi acela ca acum poti selecta o perioada de timp si o sa primesti sugestii pentru cuvintele cheie si un grafic ce reprezinta schimbarile lunare pentru acea perioada de timp la nivel de cautari.

9

About the author

Leave a Reply