Multifunctionala laser second hand indeplineste aceleasi functii ca si una noua?

Multifunctionalele sunt dispozitive la mare cautare, tocmai pentru capacitatea lor multi-tasking. Majoritatea antreprenorilor si a managerilor firmelor isi doresc sa opteze pentru o multifunctionala in locul unei simple imprimante sau a unui copiator.

Multifunctionala este un aparat care respecta clientii. Acest lucru se datoreaza timpului de asteptare, deoarece o multifunctionala scaneaza in timp ce copiaza, printeaza si scaneaza fata-verso si trimite faxuri in acelasi timp, iar clientii sunt multumiti. Reducerea timpului de asteptare atat pentru clienti, cat si pentru angajatii firmei este cheia spre succes.

Cum alegi o multifunctionala laser second hand potrivita pentru nevoile societatii?

  • Multifunctionalele laser second hand indeplinesc aceleasi functii ca si cele noi, singura diferenta fiind perioada in care a fost achizitionata. O multifunctionala second hand poate fi folosita o singura data sau de mai multe ori, de aici vine si numele „second”.
  • Orientati-va spre garantia oferita in privinta acestor multifunctionale. O multifunctionala are garantie la fel ca si una noua. Acest lucru se datoreaza producatorului care a proiectat multifunctionala sa reziste o anumita perioada de timp.
  • Monocroma sau colora, multifunctionala se alege in functie de nevoile societatii in materie de printare. De exemplu, daca domeniul de activitate nu este unul destinat copierii sau printarii, pentru documente puteti alege o multifunctionala laser monocroma.
  • Daca in volumul lunar de printare sunt incluse si fotografiile, puteti alege o multifunctionala cu mai multe cartuse si cu viteza marita.
  • Dupa ce ati ales o multifunctionala laser care se pliaza pe necesitatile firmei, alegeti si cartuse compatibile sau originale pentru tipul pentru care ati optat.

Din punct de vedere al folosirii acesteia, foarte multe persoane refuza sa achizitioneze multifunctionale second hand. Exista suficiente aspecte care sunt omise atunci cand refuzam o multifunctionala laser second hand si anume: indeplineste aceleasi functii ca si una noua, de multe ori este mult mai calitativa decat una noua datorita producatorilor cu renume, este mai ieftina si in acelasi timp eficienta, cartusele incluse sunt incarcate in diferite proportii, foarte multe componente sunt inlocuite cu altele noi si are garantie la fel ca si un produs nou.

Chiar daca pretul platit pe o multifunctionala laser second hand este unul scazut, avantajele sunt aproape identice cu cele noi. Producatorii acestor tipuri de echipamente le-au proiectat pentru o perioada cat mai indelungata de folosire.

Multifunctionalele noi se strica de cele mai multe ori odata cu expirarea garantiei, ceea ce la cele second hand nu se intampla. Datorita componentelor din interior care se inlocuiesc periodic cu altele noi, multifunctionalele second hand functioneaza mult mai calitativ decat cele noi.

Alegerea unei multifunctionale nu depinde intotdeauna de perioada in care a fost folosita, ci si de calitatea printarii, viteza cu care printeaza, volumul lunar de hartie si tipul acesteia (monocrom sau color).

Inainte de a achizitiona o multifunctionala asigurati-va ca ati facut o analiza in detaliu asupra necesarului societatii, iar mai apoi studiati ofertele disponibile. Multifunctionalele pot fi atat inchiriate, cat si cumparate, in functie de bugetul pe care il are firma.

About the author

Leave a Reply