Mobilitate si flexibilitate in miscare, cu echipamentele Tente

Atunci cand spunem Tente, spunem peste 90 de ani de experienta in domeniul productiei de roti si echipamente dinamometrice, pe care le vedem aproape permanent in viata noastra de zi cu zi. Atunci cand mergem la un supermarket, cu siguranta ca ati folosit vreodata un carucior cu rotile pentru cumparaturi. La fel, manipulatorii de marfa din marile magazine ar fi pur si simplu legati la maini si la picioare fara carucioarele de mare capaciate.

Acelasi lucru se intampla la spital, unde rolele si sistemele mobile sunt folosite din plin in constructia paturilor destinate bolnavilor, dar si carucioarelor pentru servirea mesei ori pentru caratul lenjeriei si al altor echipamente medicale. Nu este de mirare ca TENTE este prezenta in toate aceste domenii. Cu aproape un secol de experienta in spate, compania are drept tinte doua lucruri, care sunt desprinse inclusiv din sloganul propriu: o mai buna mobilitate, pentru o viata mai buna.

Tipuri de sisteme mobile Tente

Din acest punct de vedere, renumitul producator german vine in intampinarea clientilor sai cu o serie de produse si echipamente de cea mai buna calitate, care se pliaza pe aproape orice domeniu de activitate. Astfel, produsele Tente s-au diferentiat de-a lungul timpului nu doar prin calitate si functionalitate la cele mai inalte standarde, ci si prin design si ergonomie.

Desi aparent avem de-a face doar cu niste roti, in realitate, avem mult mai mult decat atat. Un sistem mobil Tente este compus din mai multe parti, care, odata unite, dau nastere unui mecanism complex destinat miscarii lucrurilor din jurul nostru, in orice directie. De asemenea, rolele producatorului german se remarca prin silentiozitate si rezistenta.

Astfel, in momentul in care un carucior de marfa Tente se misca prin supermarket, acesta trece aproape neobservat, datorita sistemelor de roti si de rulmenti folosite, care diminueaza frecarea, atenuand astfel atat socurile si zgomotul, cat si uzura in timp. Din acest motiv, rolele Tente au o durata de viata mare, care aproape ca nu se compara cu niciun alt produs al competitorilor de pe piata de profil.

Siguranta si durabilitate

Nu in ultimul rand, rolele Tente se diferentiaza prin siguranta sporita. Sistemele mobile ale acestui producator sunt concepute astfel incat sa reduca socurile si vibratiile, dar si sa asigure ajungerea la destinatie in buna stare a produselor transportate. Astfel, rareori vei vedea un carucior de marfa sau de echipamente cu picioarele sau cu rotile rupte sau indoite. Cel putin daca sunt respectate indicatiile din cartea tehnica in ceea ce priveste sarcina admisa, acestea asigura o durata de viata lunga si siguranta totala.

Un aspect deseori trecut cu vederea de catre producatori este preocuparea pentru dezvoltare durabila si un mediu mai curat. Cele doua notiuni fac parte din carte de vizita a celor de la Tente, astfel incat preocuparea pentru produse prietenoase cu mediul si folosirea de materiale putin poluante reprezinta unul dintre obiectivele pe termen lung.

About the author

Leave a Reply