Mituri sau realitati? Despre videochat si ce propune un job in acest domeniu

Publicul tine sa judece inainte de a se informa cu privire la acest domeniu, videochat-ul. Deseori, probabil ai observat si tu, este asociat cu vulgaritatea. Lucru total eronat – totul se desfasoara ca un clasic video-call pe Facebook, Skype si alte site-uri de socializare.

In cele ce urmeaza vom analiza cateva lucruri ce se spun despre videochat cu scopul de a le clarifica, infirma sau confirma.

  1. Este sau nu un domeniu de activitate legal?

Este o intrebare pe care multa lume si-o pune. De ce? Pentru ca, asociind acest domeniu de activitate cu vulgaritatea, aceasta nedumerire vine la pachet. Pentru a elimina orice urma de dubiu, tin sa iti spun ca este o munca 100% legala. Modelele de videochat, precum cele de la BeYou Studio, isi desfasoara activitatea doar pe baza contractului de munca individual.

  1. Sumele de care auzi sunt adevarate sau sunt expuse doar pentru a atrage cat mai multe doritoare?

In primul rand, trebuie sa stii ca videochat-ul este  pentru femeile ce isi doresc sa fie independente financiar. De aici reiese ca modelele primesc acele sume substantiale. De exemplu, cele ce aplica pentru un job la BeYou Studio, vor avea un venit garantat de 5.000 lei/ luna. Sa nu mai vorbim ca tot in prima luna de activitate, comisionul este de 80%.

  1. „Exista si persoane minore care fac videochat”

Acesta este un zvon extrem de eronat. Pentru a obtine un loc in colectivul modelelor, se mentioneaza de la inceput ca varsta minima trebuie sa fie de 18 ani – lucru valabil la orice studio de videochat. Pentru a extinde putin subiectul, vreau sa iti mentionez ca la BeYou Studio, cele ce doresc sa se angajeze, trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.

  1. „Viitoarele modele trebuie sa aiba cunostinte minime de utilizare a PC-ului si a unei limbi de circulatie internationala”

Acest aspect este adevarat – orice model trebuie sa aiba macar cunostinte de baza in ceea ce priveste lucrurile mentionate anterior. Avand in vedere ca platformele pe care fetele isi desfasoara activitatea sunt blocate pentru publicul roman, acestea trebuie sa comunice cu cei interesati in limba engleza.

In aceeasi ordine de idei, modelele au camere individuale in care lucreaza. Astfel, nu poate sta cineva cu ele in permanenta pentru a pe pune la punct lucrurile marunte ce privesc functionarea calculatorului.

  1. „Avand in vedere ce sume de bani castiga, probabil lucreaza 24/24”

Trebuie sa stii ca modelele au un program foarte flexibil – se lucreaza in ture. In aceeasi ordine de idei, ele au dreptul de a-si alege si programul de lucru la BeYou Studio. Astfel, se pot ocupa si de alte activitati precum scoala, facultate si asa mai departe.

Sumele consistente de bani vin de pe urma activitatii desfasurate, nu de pe urma programului de munca. La BeYou Studio, de exemplu, nu exista salariu fix – fiecare model primeste o anumita suma de bani, gratie performatelor din luna respectiva.

Multe ar mai fi de spus despre videochat si avantajele pe care le ofera munca in acest domeniu. Te las pe tine sa afli si alte lucruri accesand https://www.beyou-studio.ro/.

About the author

Leave a Reply