Luminile pot ruina un intreg spectacol

Probabil deja te intrebi cum se poate intampla asa ceva, insa acum o sa va povestesc ceva care o sa va convinga sa nu omiteti niciodata atunci cand organizati un spectacol sa pregatiti reflectoare de inalta calitate, dar si cateva reflectoare de rezerva.

Acum vreo 2 ani, la un spectacol de Craciun alaturi de colegii mei din ansamblul de dansuri folclorice, ne pregateam de cel mai important spectacol din an.Cel mai important pentru ca se tinea in localitatea noastra si urmau sa fie prezente familiile noastre, apropiatii si un public destul de numeros incat sa avem emotii, chiar daca am mai fost pe scena de sute de ori.

Incepe spectacolul, emotiile trecusera, insa nu ne asteptam la ceea ce avea sa urmeze.Chiar in momentul cand intrasem pe scena, doua reflectoare s-au ars si pe scena se mai vedeau doar umbre ale unor persoane ce se asteptau sa fie in lumina reflectoarelor pentru intreaga seara.Aceasta problema a fost una neprevazuta si a fost reparata cu greu, in aproximativ o ora, pentru ca pur si simplu nu eram pregatiti pentru o astfel de problema.

Este greu sa ai un iluminat profesional atunci cand esti la un nivel mai mic si nu ai fonduri, insa am descoperit de curand un magazin online cu obiecte de iluminat horeca . Ne pregatim din timp pentru spectacolul de anul acesta, dat fiind faptul ca suntem patiti si iluminatul era sa fie cauza ruinarii celui mai important spectacol din an.

Magazinul ales de noi pentru procurarea obiectelor de iluminat este Atas.ro, care am observat ca au o gama larga de produse, chiar si pentru iluminat interior, ceea ce inseamna ca ne pregatim de un “upgrade” la sediul nostru.

Mai avem aproximativ 2 luni pana la spectacolul de Craciun, asa ca vom comanda produsele din timp si vom beneficia la maxim de suportul tehnic oferit de acestia, pentru ca asa cum am precizat si mai sus, ne dorim ca totul sa fie perfect si sa nu intram pe o scena fara lumini puternice, care sa asigure faptul ca vom fi in lumina reflectoarelor pe intreaga durata a spectacolului.

Asteptam cu nerbdare sa va aratam filmarile de la spectacolul de anul acesta si sa va bucurati alaturi de noi (chiar daca doar online) de bucuria sarbatorilor de Craciun si de dansurile prezentate pe scena de ansamblul nostru !

About the author

Leave a Reply