La ce sunt bune containerele modulare

Containerele monobloc sau modulare cum mai sunt cunoscute sunt constructii usoare de diferite dimensiuni si posibilitati multiple de folosire: containere santier, de locuit, de birou, vestiar, sanitare sau containere de depozitat diferite materiale, containere dormitor etc. Mobilitatea acestor tipuri de containere ofera clientilor posibilitatea de a fi transportate imediat si de a fi montate la fel de repede si la costuri mici. Acestea pot fi mutate in orice locatie doreste clientul. Acestea pot fi folosite in diverse domenii, atat ca si containere santier cat si de locuit sau containere de prezentare la diferite targuri si expozitii.

Datorita modularitatii peretilor, containerele pot fi imbinate in diverse combinatii atat pe orizontala cat si pe verticala. In felul acesta se vor obtine intr-un timp foarte scurt spatii de birou, containere de locuit chiar si spatii de magazine care pot fi modificate ulterior. Modalitatile in care acestea pot fi modificate tin de imaginatia fiecarui client in parte. Cele mai vandute de pe piata sunt containerele modulare care au multiple avantaje de amplasare si de realizare a spatiilor necesare dorintelor voastre; de la spatii la parter, etaj ori modulare pentru santiere sau de locuit. Datorita modularitatii lor, in cazul in care acestea se strica sau se deterioreaza pot fi reparate in cel mai scurt timp si avand costuri reduse.

Din ce este realizata un container modular

Rama superioara a acestui container este alcatuita dintr-o sectiune de otel laminat de 3 mm grosime ce are o sectiune ce permite apei pluviale sa fie evacuata prin stalpii de sustinere. Acestia sunt alcatuiti din profil laminat de 3 mm grosime, oferind posibilitatea de scurgere a apelor colectate din rama superioara. Baza ramie este alcatuita din otel laminat ce ii asigura rezistenta necesara chiar daca are doar 3 mm grosime. Fiecare container este prevazut cu patru elemente in colt ce sunt dispuse in asa fel incat sa asigure o manipulare usoara a materialului si in siguranta. Inchiderile sunt facute din panouri de tip sendvis cu spuma poliuretanica de 60 mm grosime. Pe de alta parte, pardoseala este formata din panouri termoizolante care prezinta o rezistenta ridicata, iar stratul finit este realizat din covor din PVC.

In functie de ceea ce are nevoie beneficiarul, posibilitatile de amplasare sunt multiple si pot fi realizate containere modulare atipice, la alte inaltimi si lungimi decat cele obisnuite. Containerele pot fi amplasate unitar, acestea fiind simple sau se pot regasi in grupuri de containere modulare. Se pot realiza module imbinate folosind mai multe unitati modulare. Acest lucru se poate obtine prin eliminarea peretilor despartitori, iar totul se face la comanda. Sunt containere vestiar, de locuit, de birou, de depozitat diferite materiale, pentru sali de sedinte, frigorifice ori pentru puncte de prim-ajutor, laborator, case container, telefonie etc.

About the author

Leave a Reply