Inelul de logodnă, simbolul iubirii desăvârșite 

Logodna constituie o decizie importantă în viața oricărui cuplu deoarece acest pas aduce relația la următorul nivel. Nu există femeie care să nu fi visat măcar o singură dată la ziua nunții. Așadar, dacă te-ai hotărât să o ceri în căsătorie, iată câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare:

  1. Locul. Alege un loc potrivit în care să-i faci propunerea în căsătorie, de preferat să fie un cadru deosebit și în raport cu preferințele iubitei tale. Adică dacă este o fire romantică, poți organiza un moment special la un restaurant drăguț, într-o atmosferă plăcută, desigur. De asemenea, trebuie să ții cont de personalitatea ei, astfel că dacă iubita ta este o fire timidă, cu siguranță că ar prefera mai degrabă să fie cerută de soție într-un cadru intim. Iar dacă este o persoană dezinvoltă, atunci fără îndoială că ai putea să o ceri în căsătorie în fața mulțumii.
  2. Vestimentația. Știm bine că femeile pun foarte mult accent pe modul în care arată, sunt atente la cele mai mici detalii, de la îmbrăcăminte, până la machiaj, coafură și încălțămintea pe care o poartă. De câte ori nu ai auzit-o punând eterna întrebare: „Cu ce mă îmbrac?”… De aceea, ai grijă să te îmbraci frumos și corespunzător cu locația aleasă. Ar fi total nepotrivit să o ceri pe munte în timp ce porți un frac elegant sau să fii îmbrăcat în trening în timp ce luați masa la restaurant. De asemenea, nu uita un amănunt semnificativ – fii atent ca perechea ta să fie îmbrăcată în concordanță cu locul pe care l-ai ales.
  3. Originalitatea. În mod sigur va aprecia modul original în care o vei cere oficial, de aceea este important să fii cât mai creativ. Gândește-te și plănuiește totul în cel mai mic detaliu.
  4. Binecuvântarea părinților. Înainte de a face pasul cel mare, ai putea să îi vizitezi pe părinții ei pentru a le cere binecuvântarea. Desigur, acest lucru poate fi important, dar nu definitoriu pentru gest. În plus, poți găsi un aliat de nădejde, dacă relația cu cel puțin unul dintre viitorii socrii este bună.
  5. Inelul de logodnă. Bineînțeles, cel din urmă, dar nu cel mai puțin important, este inelul de logodnă pe care trebuie să îl alegi în funcție de preferințele iubitei tale.

Cum să alegi inelul și de unde să-l cumperi?

După ce te-ai gândit la toate aspectele esențiale ale cererii oficiale pentru a o impresiona, a venit momentul să cauți și un inel de logodnă conceput pe măsura dorințelor iubitei tale.  Atunci când vrei să cumperi acest accesoriu care reflectă cel mai bine iubirea pe care i-o porți, cel mai bine ar fi să apelezi la ajutorul unei rude apropiate cum ar fi mama ori sora ei, sau să îi ceri sfatul unei prietene care o cunoaște foarte bine.

Industria bijuteriilor a cunoscut o evoluție extraordinară în ceea ce privește inelele de logodnă, astfel încât, la momentul actual, pe piață se găsesc foarte multe modele cu pietre prețioase, de exemplu inelele de logodnă cu diamante.

Pentru mai multe detalii și pentru a alege modelul de logodnă ideal la prețuri accesibile, accesează site-ul e-ring.ro

About the author

Leave a Reply