Inel de logodna cu diamant pentru o cerere in casatorie ca-n povesti

Primul inel de logodna cu diamant a fost oferit la Viena în 1477, cand arhiducele Maximilian al Austriei a cerut-o de sotie pe Maria de Burgundia.

Chiar si in zilele noastre, cel mai bun mod de a-ti arata iubirea fata de persoana cu care vrei sa-ti petreci tot restul vietii este sa o ceri in casatorie. Sau, de ce nu, sa-l ceri de sot. Tot ce iti trebuie e un pic de curaj si nelipsitul inel cu diamant.

Toata lumea stie ca inelul de logodna trebuie sa contina o piatra sau mai multe, asta pentru a-l diferentia de restul inelelor ce sunt purtate indiferent de ocazie, sau de inelele ce sunt oferite cadou fara a fi vorba de o dragoste inflcarata la mijloc.

Pentru ca inelul sa fie cu totul special si pentru a-i arata alesei vietii tale cat este de pretioasa, poti opta pentru un inel de logodna cu diamante. Piatra de diamant se afla in varful inelului, asta pentru ca trebuie sa fie la loc de cinste si pentru a se vedea cu usurinta frumusetea si reflectiile diamantului.

Partea cea mai buna este ca diamantul poate avea diferite forme si culori, astfel vei putea alege cel mai frumos inel de logodna cu diamant pentru aleasa inimii.

Oferind un inel cu diamant ii vei arata viitoarei sotii cat de mult inseamna pentru tine si ca intotdeauna ii vei oferi tot ce este mai bun. Iubirea trebuie impartasita, iar acesta este cel mai bun mod de a-ti demonstra calitatile si aspiratiile.

Viitoarea mireasa va fi extrem de incantata cand va primi un inel cu diamant, iar acesta va atrage toate privirile, la propriu. Este imposibil ca ochii celor din jur sa nu fie atrasi de stralucirea diamantului. Aproape ca nu mai conteaza pe ce este pus diamantul, fie ca inelul este din argint, aur galben, aur alb, diamantul va face sa arate extrem de bine pe degetul oricui.

Ca inelul de logodna sa fie si mai atragator, poti opta pentru mai multe culori de diamante. Poti combina culorile preferate ale viitoarei sotii.

De asemenea poti cere ca inelul sa aiba o forma anume, spre exemplu o forma de floare sau chiar o forma de inima, aceasta din urma fiind tot mai apreciata deoarece e cel mai bun mod de a transmite romantismul. Desi inelul poate avea o multime de forme si culori, cea mai buna alegere e cea care stii ca va fi apreciata de persoana care il va purta pe deget.

Pentru ca inelul sa fie perfect pe degetul iubitei tale, trebuie sa cunosti cateva secrete. Spre exemplu, daca iubita ta are mana mica sau degetele mai scurte este bine sa optezi pentru un diamant cu forma alungita, usor ovala.

Nu uita! Cererea in casatorie trebuie sa fie o supriza speciala chiar atunci cand nu se asteapta!

About the author

Leave a Reply