Imbracamintea copiilor: confortabila, sigura si simpla

Hainele pentru copii sunt cele mai dragute lucruri care pot fi prezente pe piata, iar acestea par sa vina in tot felul de etichete de designer. Daca va permiteti si, mai ales, daca aveti buget, e usor sa te lasi dus de val. Dar cand suntem pe cale sa cumparam haine pentru copii, exista trei lucruri de care sa tii cont intotdeauna.
Confort – Chiar daca ti-ai dori ca beleusul sa fie asortat la perfectie, lui chiar nu-i pasa de asta. Ce este important pentru el? Sa fie confortabil. Asta inseamna ca imbracamintea este din fibre naturale suta la suta, inclusiv de bumbac si bambus.
Evita sinteticele, chiar daca ele sunt de multe ori ieftine si mai usor de gasit, deoarece acestea pot zgaria si cauza probleme de respiratie. Fleece este o exceptie de la regula “nu materialelor sintetice”, singura.
Siguranta – O multime de hainute de bebe sunt adorabile. Dar atunci cand acestea sunt acoperite cu butoane, paiete, panglici sau pietre au devenit un pericol mai mare decat valoarea pe care o au. De fiecare data cand spalati un element, trebuie sa verificati toate etichetele si cusaturile pentru a va asigura ca sunt inca atasate in mod corespunzator. Evitati panglicile, deoarece acestea pot provoca asfixierea accidentala a copilului.
Simplitatea – Ati incercat vreodata sa incheiati nasturii pe partea din spate a unui tricou de copil nou-nascut? Daca da, atunci stiti exact despre ce vorbesc. Echilibrarea unui gat instabil cu o mana si incheierea nasturilor cu cealalalta este o adevarata corvoada, un joc de cuvinte total destinat. Opteaza pentru butoanele de pe fata, fixate pe picior in sus si iti face viata un pic mai usoara.
Sugarii pot fi creaturi agitate de mici, iar singurul mod prin care sa-i faci sa taca este uneori imbracamintea confortabila. Dar din moment ce acestea nu pot fi probate, cum ne asiguram ca hainele online cumparate vor trece testul? Pastrati in minte urmatoarele lucruri:
Verificati cusaturile – Cusaturile pe interiorul hainelor de sugari ar trebui sa fie netede si plate. Puteti verifica asta intorcand hainele pe dos si uitandu-te pur si simplu pentru a te asigura ca, atunci cand atingi cu mainile de-a lungul cusaturii, nimic nu zgarie pielea.
Evitati elasticul stramt – Benzile elastice stranse la gat sau talie pot irita pielea sensibila a bebelusului tau, precum si strangula circulatia, facand totul inconfortabil.
Haine accesorizate – Fermoare metalice, aplicatii fixate cu suporturi brute sau inegale pot crea zgarieturi. Multe haine pentru copii vin acum cu aplicatii, deci este important sa verificati dosurile pentru margini aspre. Si nu te lasa pacalit de gandul ca se vor inmuia cu cateva spalari, aceasta nu se va intampla.

About the author

Leave a Reply