Iar asta nu mai conteaza

De astazi nu mai contez decat eu. Anumite evenimente recente sau mai putin recente m-au facut sa constientizez cat de aproape ma aflu de colaps.

Am tot asteptat si am gresit mult asteptand. Am facut la randul meu greseli, doar ca nu eram ceea ce se cheama lucid. M-am mintit in repetate randuri asupra bunelor sau relelor intentii ale cuiva, pentru ca in final sa constientizez ca de fapt fiecare isi urmareste interesul de moment. Cum a trecut acest interes, cum nu mai conteaza nimic din ce au zis sau au promis.

Eu sa accept si sa tac, iar altora sa le accept. Nup ..it’s not my style.

So ..de astazi inainte Cristi trebuie sa se schimbe si sa se salveze. Si tot de astazi inainte nu va mai crede in bunavointa nimanui, pentru ca este ca si inexistenta. Cei carora le va pasa ma vor cauta si vor incerca sa ma ajute fara ochi scosi si fara scopuri ascunse, doar pentru mine. Tocmai in seara asta am primit cireasa dupa un tort minunat facut astazi.

Mi-am dat seama ..si sper sa nu ma pierd iar prin alte lucruri. Sunt aproape de dezastru, si eu ma joc cu focul. Nu nu, nu merge asa. Sper ca de azi incolo sa nu mai imi pese de nimeni, nici de cei dragi, nici de altcineva, pentru ca pe zi ce trece in loc sa-mi vad de mine stau sa sufar din alte lucruri care nu-mi fac decat rau. Stiu ca o sa sufar in continuare din cauza acestor lucruri, dar da bine la public sa fac pe nepasatorul.

Iar astazi (de fapt de maine) o sa incep sa fac ceea ce trebuie ca sa mai salvez ce mai e de salvat din mine. Am zis!

About the author

Leave a Reply