Hibernez cu un laptop second-hand in brate

Am un laptop Asus de aproximativ 5 ani si acum o saptamana s-a intamplat ceva cu el. A simtit ca vine o iarna grea si s-a hotarat sa hiberneze (de tot), asa ca nu mi-am mai ramas decat sa caut un laptop pe care sa imi pot face treaba pentru facultate si pentru munca.Am tot cautat pe site-urile de anunturi, insa nu prea am incredere sa imi cumpar laptop de acolo, dat fiind faptul ca oamenii nu vand lucrurile de buneā€¦

Tot ce mi-a ramas sa fac a fost sa caut un magazin cu laptopuri second-hand de unde sa imi achizitionez noul partener de viata.Probabil va intrebati de ce mi-as achizitiona un laptop second-hand, insa eu va raspund tot cu o intrebare: Ce laptop nou credeti ca si-ar putea permite un student ?

Din site in site am dat de site-ul ABDComputer.ro, unde am vazut o multime de laptopuri second hand la preturi destul de bune. Tin sa precizez inca odata faptul ca nu aveam nevoie de cel mai performant laptop, asa ca si acolo m-am uitat la preturile cele mai mici. Puteti gasi laptopuri si in jurul sume de 500 lei, cu garantie 2 ani, deci nu trebuie sa va panicati ca banii nu vor merita cheltuiti pe un laptop de la ei.

Daca nu sunteti fanul laptopurilor, puteti cumpara si un calculator, pentru ca acestia ofera calculatoare second hand la aceleasi preturi (mici) si cu aceleasi conditii. Nu va mai aruncati pe site-urile de anunturi gratuite pentru a cumpara produse de acest gen, care le puteti cumpara de pe site-uri de specialitate si puteti primi chiar si garantie, chiar daca produsul este la mana a doua.

O alta idee, pentru cei care doresc sa isi cumpere un calculator, este sa cumparati componente pentru calculatoare second hand si sa va construiti calculatorul cu configuratia de care aveti nevoie. Aceasta idee este mai mult o optiune pentru a va creea un calculator intr-un stil cat mai personalizat si adaptat pentru necesitatile de zi cu zi.

Ceea ce v-am povestit in acest articol este 100% real si este modalitatea prin care eu am reusit ca intr-o saptamana sa imi cumpar un laptop perfect functional (si cu garantie).Mi-ar fi fost destul de greu sa strang bani pentru un laptop nou, asa ca aceasta oportunitate mi s-a ivit exact in momentul in care aveam cea mai mare nevoie.

Profitati si voi de ofertele acestora si cumparati-va tot ceea ce aveti nevoie. Daca esti student, beneficiezi de o reducere de 10%, daca folosesti codul din imaginea de mai sus.

About the author

Leave a Reply