Greseli comune pe care le fac barbatii cand isi aleg hainele

1. Haine care nu vi se potrivesc. Hainele foarte largi va pot face sa aratati ca si cum ati inota in ele. Plus ca pot fi neconfortabile. In cazul in care este dificil sa gasiti haine pe masura dumneavoastra, apelati la serviciile unui croitor bun.

2. Purtati camasa cu maneci scurte si cravata. Exceptand cazul in care ati lucra intr-un fast-food – va puteti murdari usor pe maneci – evitati sa purtati o cravata cu o camasa cu maneci scurte. Este o combinatie perceputa ca fiind de clasa inferioara. Daca doriti sa aveti un aspect profesional si elegant, ramaneti pe clasicul mix intre o camasa cu maneci lungi si cravata.

3. Pantofi murdari. Este recomandat sa aveti cel putin doua perechi de pantofi de aceeasi culoare, astfel incat sa-i schimbati zilnic. Facand acest lucru pantofii vor fi mai bine aerisiti si nu vor capta mirosuri neplacute.

4. Pantaloni cu lungime necorespunzatoare. Nu indoiti blugii cu exceptia. In schimb ei pot sa fie putin mai lungi, peste toc, dar fara sa atinga podeaua.

5. Sosetele si costumul. Cand purtati costum, potriviti culoarea sosetelor cu pantalonii, nu cu pantofii (pentru ocazii profesionale si formal). Daca purtati un costum bleumarin, cu pantofi negri sosetele trebuie sa fie bleumarin si nu negre. Cand purtati un costum deschis la culoarea, sosetele ar trebui sa aiba o culoare putin mai inchisa decat costumul si un pic mai deschisa decat pantofii. Aceasta regula se poate incalca in mod deliberat de dragul unui stil personal pe care vreti sa-l adoptati.

6. Lungimea cravatei. Cravata nu trebuie sa fie mai lunga decat centrul cataramei de la curea. Acesta este un detaliu pe care multi barbati il trec cu vederea.

7. Sandale si sosete. Este recomandat sa evitati aceasta combinatie caci rezultatul nu este prea placut.

8. Imbracaminte cu personaje din desene animate. Evitati sa purtati articole de imbracaminte cu personaje Disney pe cravata sau pe tricouri.

9. Sosete prea scurte la un costum formal. Daca va asezati si puneti un picior peste celalalt, interlocutorul nu ar trebui sa vada nicio zona goala, neacoperita. Cu toate acestea, cand va imbracati sport, puteti opta pentru aceste modele de sosete foarte scurte.

10. Imbracaminte sifonata. Hainele pe care le purtati, mai ales la birou, in medii formale si la ocazii speciale trebuie sa fie bine calcate si ingrijite.

Niciodata in istoria omenirii hainele barbatilor nu au fost atat de sofisticate, frumoase, practice, atractive, practice. Aveti de unde alege. Important este sa va identificati un stil propriu si sa alegeti acele piese care se potrivesc cel mai bine acestui stil. Alegeti acum din peste 100 articole de haine barbati dintr-un singur magazin online: scotianul.ro – discount mall

About the author

Leave a Reply