Gradina mea arata ca un podium pentru defilari

M-am decis sa pregatesc gradina pentru sarbatorile de Craciun si sa o fac sa arate ca un podium pentru defilari, lucru care l-a inceput mi s-a parut extrem de greu, acum mi se pare ca si realizat (defapt chiar este realizat).

Prima mea idee a fost aceea de a cumpara o freza de zapada, pentru a reusi sa inlatur zapada doar de pe portiunea pe care mi-as fi dorit sa se poata merge, pentru ca pe restul suprafetei din gradina sa nu fie afectat acel aspect pur al zapezii abia cazuta.Stiti acea senzatie de parca mergeti pe un podium printre nametii de zapada ? Este exact senzatia pe care mi-as fi dorit sa o transmit oaspetilor mei.

Totusi, o gradina fara plante este cam seaca si imi permit sa fiu putin subiectiv, spunand ca nu imi place sa merg intr-o gradina cu putin gazon si 3 flori intr-un colt, pentru ca acel spatiu nu mai poate fi considerat gradina.Am mai aruncat o privire pe Covera.ro, de unde imi cumparasem si freza de zapada, si am decis sa imi cumpar Thuja occidentalis (LITTLE GIANT).Este un arbore decorativ care se pastreaza verde chiar si in perioada ierni, acesta fiind perfect pentru gradina mea, dat fiind faptul ca urma sa fie impodobit pe durata sarbatorilor de Craciun.

Aveam o alee perfecta inconjurata de acesti arbori decorativi, cu cateva flori printre ei, plantate in asa fel incat sa dea impresia ca au fost scapate din greseala in acele locuri, cu cateva ghivece clasice “aruncate” prin mijlocul gradinii pentru decor.Am pus cateva ghivece chiar si rasturnate, cu flori plantate in ele, pentru a creea acel efect de autenticitate.

Nu mi-am impopotonat gradina foarte mult, pentru ca de multe ori ogradina este frumoasa doar prin simplitatea ei, asa ca mi-am dorit sa am spatiu si pentru alte activitati in gradina, nu doar sa ma plimb printre ghivece pentru a reusi sa asez vara o patura pe iarba verde. Cred ca acest gen de gradina ar trebui sa fie amenajata in curtea oricarei case, pentru ca aceasta poate deveni propriul tau spatiu de relaxare, unde poti petrece timp cu familia si cu prietenii.

About the author

Leave a Reply