Genti Versace Jeans

Pentru foarte multe femei, geanta este cel mai important accesoriu, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care un asemenea accesoriu poate si sa completeze perfect o tinuta, dar poate fi si practic.

Femeile care pun mare pret pe moda, isi vor indrepta atentia spre genti de dama care sa le completeze perfect tinuta, pentru a avea astfel o imagine de nota zece.

Exista insa si femei care atunci cand isi aleg geanta, se orienteaza spre Genti Versace Jeans de exemplu, pe care le pot achizitiona de la Carespot, si care sunt foarte practice. De ce aceasta alegere? Ei bine, pentru femeile care trebuie sa poarte mereu cu ele telefonul, portofelul, tigarile sau alte obiecte personale, o geanta incapatoare si practica reprezinta cea mai buna solutie.

In cele ce urmeaza vom prezenta cateva modele de Genti Versace Jeans spre care isi pot indrepta atentia femeile atunci cand viziteaza magazinul online Carespot.

Se spune ca gentile confectionate din piele naturala sunt de cea mai buna calitate, iar acest lucru este cat se poate de adevarat. GEANTA VERSACE JEANS E1VMBBM2-75254-899, care insa este confectionata din piele ecologica poate fi ideala pentru doamnele si domnisoarele care merg la cumparaturi, sau care trebuie sa transporte diferite obiecte personale in interiorul gentii.

Pe langa faptul ca geanta este confectionata 100% din piele ecologica mai trebuie stiut ca aceasta are buzunar interior cu fermoar si bretea detasabila. Dimensiunile gentii sunt: 40*32*16 cm.

Geanata de umar Versace Jeans din piele ecologica poate reprezenta deasemenea o alegere inspirata pentru femeile care au nevoie de o geanta practica pentru viata de zi cu zi.

Aceasta geanta de dama este confectionata 100% din piele ecologica, dispune de un interior cu fermoar si are urmatoarele dimensiuni: 33*23*13 cm. O asemenea geanta poate fi purtata de catre doamne sau domnisoare cand merg la cumparaturi, sau chiar si de catre studente cand merg la facultate.

GEANTA VERSACE JEANS E1VNBBG3-75285-899 este o geanta casual de ocazie, spre care isi pot indrepta atentia doamnele si domnisoarle care isi doresc un astfel de accesoriu confectionat in totalitate din piele ecologica. O asemenea geanta dispune de buzunar interior cu fermoar si are urmatoarele dimensiuni:38*29*13 cm.

GEANTA VERSACE JEANS E1VMBBF1-75259-899 poate fi considerata solutia ideala pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc o geanta din piele ecologica cu maner dublu si logo aplicat.

In ceea ce priveste acest model de geanta de la Versace Jeans, este important de mentionat ca vine la interior cu un buzunar cu fermoar. Geanta are bretea detasabila si urmatoarele dimensiuni: 43,5*16*28,5 cm.

GEANTA VERSACE JEANS E1VMBBJ1-75256-899 este accesoriul ideal pentru orice doamna sau domnisoara care viseaza la o geanta de umar Versace Jeans din piele ecologica.

Discutam aici despre o geanta confectionata in totalitate din piele ecologica. Aceasta dispune de buzunar interior cu fermoar si are urmatoarele dimensiuni: 33*32,5*17 cm.

Acestea sunt doar cateva modele de genti de dama de la Versace Jeans care pot fi intalnite la Carespot, asa ca doamnele si domnisoarele care isi doresc o asemenea geanta de firma ar trebui sa viziteze cat mai rapid acest magazin.

About the author

Leave a Reply