Generator portabil sau fix? Pe care il alegi?

Incerci sa gasesti generatorul de alimentare de rezerva corect pentru tine? Atunci trebuie sa stii, ca ai de ales practic intre doua tipuri principale: generatoare portabile sau de sine statatoare. Intelegerea diferentelor specifice pentru casa, camping sau necesitatilor comerciale caruia le este destinat, te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Generatorul portabil, supliment de putere

A pastra un stil de viata la un anumit standard presupune prezenta unui generator portabil, care sa fie capabil sa-ti furnizeze putere de rezerva in momentele critice, atunci cand ai nevoie, cum ar fi in situatii de urgenta si pene de curent cauzate de furtuna. Acesta va poate suplimenta si puterea pe care o doriti, in cazul in care aceasta nu ete suficienta in anumite locuri, precum un anumit job, la birou, locuri de campare sau evenimente sportive ori de alta natura.

Informatiile de mai jos va vor ajuta sa invatati despre selectarea si achizitionarea generatorului portabil care este potrivit pentru tine.

Fie ca este vorba de refacerea electricitatii acasa, dupa o pana de curent sau de pastrarea lucrurilor confortabile in urmatoarea aventura in aer liber, exista un generator portabil tocmai potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Cu cat este mai mare puterea produsa de generator cu atat mai multe sunt si obiectele pe care le poate alimenta. Incepeti prin luarea in considerare modul in care il veti folosi.

Puterea de acasa – Seria generatoarelor portabile detinate locuintelor cuprinde dispozitive menite a tine lucrurile in functiune pana cand sursa principala de alimentare este restabilita.
Putere imbunatatita acasa – Generatoare portabile ce pot furniza toata puterea de rezerva de care aveti nevoie in plus pentru desfasurarea unor proiecte in aer liber de exemplu, atunci cand este nevoie sa porniti un ferastrau, un burghiu sau luminile de Craciun.

Puterea de lucru – Acestea sunt generatoarele de calitate, comerciale, construite pentru a rula lung si greu la locul de munca, acolo unde sunt lucruri serioase de facut.

Putere de joaca – Aceste generatoare sunt linistite, usoare si eficiente, pentru a putea fi luate cu tine, atunci cand mergi in camping sau tailgating si vrei sa-ti mentii telefonul sau laptopul cu bateriile incarcate.
Generatoarele portabile sunt proiectate si fabricate pentru a oferi ani de utilizare fiabila. Cu toate acestea, la fel ca toate produsele motorizate, sunt mai multe lucruri pe care ar trebui sa le faceti pentru a va asigura ca generatorul electric portabil este gata sa inceapa sa furnizeze energie in orice moment.

Depozitare pe termen scurt, doua trei saptamani, impune curatare minutioasa dupa fiecare utilizare. Pastrati-l intr-un garaj sau in afara cladirii, undeva unde sa aveti acces rapid. Depozitare pe termen lung, doua trei luni, presupune umplerea rezervorului de combustibil si adaugarea unui stabilizator de benzina in rezervor. Efectuati si intretinerea programata pe manualul producatorului.

About the author

Leave a Reply