Depozitarea lucrurilor

Daca sunteti insa extrem de grijulie cu bijuteriile dumneavoastra sau nu puteti renunta la nicio carte, foarte bine! Colectiile sunt in regula, insa atat timp cat stiti ca va vor putea folosi la un moment dat sin u doar in ideea de a acumula lucruri. Mai apoi, trebuie sa va creati camera de asa natura incat aceasta sa nu devina una dezordonata. Chiar si colectiile pot fi reevaluate periodic, uneori descoperind ca o anumita carte sau revista veche, pe care nu o mai cititi, i se va parea mult mai interesanta altcuiva.

Incepeti cu spatiul de stocare

Daca v-ati propus sa va organizati intreaga incapere, ar trebui sa incepeti cu o evaluare a spatiilor de stocare, cum ar fi subsolul, debaraua sau garajul. Odata facuta aceasta evaluare, inseamna ca stiti unde va puteti debarasa de lucrurile pe care nu le veti utilize imediat, eliberand spatiul de locuit pentru altceva. Daca, insa, locuiti intr-un apartament micut, fara un spatiu traditional de depozitare, incepeti cu locurile in care stiti ca se aduna de obicei cele mai multe lucruri: sertare, dulapuri sau sub paturi si canapele.

Poti obtine spatiu de depozitare, nu si organizarea lucrurilor

Cand majoritatea oamenilor se gandeste la dezafectarea numitor spatii si redecorarea intregii case, primul gand ne duce catre rafturi suspendate, cutii sau dulapuri incorporate. Iar navigarea prin site-urile si cataloagele marilor magazine va va da impresia ca spatiul potrivit de depozitare va conduce, automat, si la eliminarea dezordinii. Din pacate, acest lucru este la fel de fals ca idea ca achizitia unei barci de canotaj va va da si pozibilitatea folosirii ei in fiecare zi. Spatiile de stocare si dulapurile pot fi solutii remarcabile, insa acestea trebuie alese cu foarte mare atentie, luand in considerare casa si stilul de viata ale fiecaruia, mai mult decat propriile fantezii.

About the author

Leave a Reply