Defectiuni care pot aparea la laptopurile Asus!

Exista o multitudine de cauze ce pot sta la baza unor defectiuni ale laptopurilor Asus. De fapt, unele defecte sunt atat de comune incat specialistii de la service laptop Asus, aproape ca stiu dinainte ce defecte tipice pot exista pe anumite tipuri de laptopuri Asus si bineinteles care sunt cele mai bune solutii de rezolvare.

Despre Asus se stie ca este un producator de origine taiwaneza care pune in vanzare o multitudine de modele si tipuri de laptopuri. Foarte multe exemplare sunt dedicate segmentului low-cost, cu calitate inferioara a materialelor utilizate (plastic care se poate rupe, balamale ce se strica usor, alimentatoare cu cabluri subtiri care se incing destul de mult si se pot arde etc). In afara de acestea, trebuie sa recunoastem ca Asus a scos pe piata de-a lungul timpului si exemplare ce au vrut sa fie mai calitative. Vorbim aici despre laptopuri tip business si pentru gaming.

Uneori din cauza unor probleme minore de fabricatie, alteori din cauza faptului ca materialele si componentele utilizate nu sunt atat de fiabile laptopurile Asus ajung in numar destul de mare in service laptop Asus.

Probleme pe care le intalnim frecvent cu laptopurile Asus:
– plasticul de pe carcasa se fisureaza destul de des (mai ales in jurul balamalelor de la display si in jurul touchpad-ului)
– alimentatoarele se ard
– bateriile unor modele de laptopuri Asus se uzeaza neasteptat de repede. Pentru ca bateria nu este acoperita de garantia la fel ca intreg laptopul va puteti trezi ca trebuie sa cumparati baterie noua chiar daca laptopul este in garantie pentru inca 1 an.
– probleme ce apar la placile video. In consecinta pe display imaginea apare ciudata, cu pixeli si linii in culori tipatoare (de obicei rosii si verzi).
– componentele interne se incalzesc extrem de mult, iar aceasta temperatura ridicata le pune in pericol durata de viata. De fapt, trebuie sa recunoastem ca aceasta nu este o problema intalnita doar la laptopurile Asus, ci la majoritatea laptopurilor. Acest lucru se intampla deoarece laptopurile sunt echipamente foarte compacte formate dintr-o multitudine de componente mici si destul de inghesuite intr-o carcasa mica.

Cum va ajutam la rezolvarea in service a laptopurilor de la producatorul Asus?

Daca aveti o problema cu laptopul dumneavoastra Asus, cu siguranta noi va putem ajuta. In timp scurt, eficient si cu preturi minime. Cand primim laptopul in service prima data facem tot posibilul pentru a afla cauza defectiunii care va creaza neplaceri. Diagnosticarea aceasta este gratuita. Mai apoi in functie de aceasta constatare va putem spune efectiv cum va putem ajuta. Va oferim consultanta si suport tehnic, va sustinem pentru a lua o decizie buna in ceea ce priveste modalitatea de solutionare a defectului. Va asteptam!

About the author

Leave a Reply