Decodari telefoane

De ce companiile de telefonie mobila vand telefoane codate intr-o anumita retea?

Conform companiilor de telefonie mobila, telefoanele pe care le au la vanzare sunt deja puternic subventionate, iar acest lucru ar trebui sa va impulsioneze sa faceti achizitia si sa deveniti clientul lor. Companiile ar avea cu siguranta mult de pierdut daca v-ar vinde un telefon decodat la un pret mic iar mai apoi v-ati muta la un alt furnizor. Cel mai bine pentru un operator de telefonie este sa va angreneze intr-un contract oferindu-va telefoane la preturi foarte reduse sau telefoane cu preturi reduse dar codate strict pe reteaua lor ca sa fie siguri (sau sa incerce macar) sa va tina ca si clientul lor.

Cu toate acestea si avand in vedere ca decodarea telefoanelor a devenit un domeniu destul de vast, iar oamenii isi doresc o libertate mai mare cand vine vorba de a se muta de la un furnizor la altul, observam ca unele companii vin deja cu oferte speciale la telefoane deja decodatesi care pot fi folosite in orice retea, cu orice cartela SIM.

Decodari htc – Perfect legale
Surprinzator de multe persoane se intreaba daca este legal sa-si decodeze telefonul. Trebuie sa stiti ca nu exista o lege care sa interzica acest lucru. Companiile de telefonie mobila cunosc faptul ca zilnic sunt sute de telefoane care se deblocheaza pentru ca utilizatorii sa poata migra dintr-o retea in alta si nu le pasa de acest lucru. Sau mai bine zis le pasa pentru ca pot sa piarda unii clienti insa nu privesc acest lucru ca pe ceva ilegal. De fapt, orice companie de telefonie mobila incerca sa-si atraga mai multi clienti oferind promotii speciale, gandite anume pentru a-i determina pe clientii concurentei sa-si revizuiasca optiunile.

Exista deci aceasta conceptie gresita conforma careia decodarea telefonului ar fi ilegala. Normal ca firmele de telefonie mobila nu doresc sa darame acest mit pentru ca ar avea de pierdut.

Totusi trebuie sa subliniem faptul ca apare o confuzie intre decodarea unui telefon si deblocarea sa. Acesta sunt doua lucruri diferite si este important sa intelegem la ce se refera:

1. Decodarea telefonului este legala si inseamna ca la final veti putea folosi telefonul cu orice cartela SIM. Efectam decodari htc perfect legale la smartmobitel.ro

2. Deblocarea telefonului este ilegala. Se refera la faptul ca incercati sa faceti un telefon sa functioneze din nou, dupa ce a fost blocat de catre retele. De obicei, acest lucru se intampla cu telefoanele pierdute sau furate. Este ilegal sa incercat sa deblocati un telefon.

Cautati decodari htc? Sunati acum la 0720 929 292

About the author

Leave a Reply