De ce sa optezi pentru un distribuitor de haine en-gros ?

Atunci cand iti doresti sa iti deschizi o afacere cu un mic magazin de imbracaminte de dama, trebuie sa cauti un furnizor care sa iti trimita piese vestimentare chiar la magazinul tau. Articolele de imbracaminte  pot fi cat mai diverse si in cat mai multe modele, pentru a avea clienti satisfacuti atat in timpul sezonului cald, cat si in cel rece.

Nu trebuie sa te limitezi doar la tinute standard de pantaloni, bluze si rochii. Poti opta si pentru paltoane, salopete, camasi, chiar si compleuri.

Iti recomand sate orientezi dupa un distribuitor haine en-gros dama care sa aiba toate aceste optiuni mentionate mai sus in magazinul lor. Kokoa-couture.ro poate fi unul din distribuitorii pe care tu ii cauti si o sa iti prezint mai jos cateva servicii oferite de acest nume, pentru care sa optezi pentru o colaborare de durata cu un distribuitor haine en-gros dama.

  1. Selectionarea produselor se face in mediul online. Cei de la kokoa-couture.ro au atat magazin fizic pe piata (complex comercial Dragonul Rosu, stand 43 – 44, in Bucuresti), cat si online, transportul realizandu-se printr-un curierat rapid care utilizeaza sistemul door-to-door. Durata in care articolele iti sunt livrate depinde, variind in functie de tipul produselor si numarul acestora.
  2. Comenzile care sunt plasate in zi de sarbatoare legala sau in timpul weekendului o sa fie procesate cat mai repede in urmatoare zi lucratoare pentru ca transportului sa fie rapid. In functie de cantitate, o comanda poate fi livrata pana in aproximativ 4 zile, cel mult.
  3. Nu exista pret pentru transport, acesta fiind gratuit oricare ar fi valoarea totala a comenzii.
  4. Modalitatea de plata este posibila atat cash cat si card. Plata cash se va face la sosirea produselor la destinatie, iar plata card in momentul plasarii comenzii. In mediul online, beneficiezi de rapiditate in tranzactii, usurand gestionarea banilor.
  5. De asemenea, respectand cerintele precizate de distribuitor haine en-gros dama este posibila si returnarea produselor in cazul in care ati gresit comanda sau nu sunteti multumit de produsele respective, in cazul in care ati observat deteriorari asupra articolelor vestimentare sau in cazul in care comanda a fost plasata in graba, iar piesele vestimentare pe care le-ati primit nu sunt cele pe care ati dorit sa le comandati. Daca doriti sa faceti o alta comanda cu banii din retur, este posibil, dar efectuarea unei astfel de comenzi trebuie sa se faca telefonic sau prin intermediul unui email.

Produsele oferite de catre cei de la kokoa-couture.ro sunt calitative, materialele sunt rezistente, iar modelele diverse. Are tot ceea ce ti-ar trebui pentru un magazin propriu, care sa prospere, datorita diversitatii de stiluri, de modele, de marimi si culori pentru care orice client poate sa opteze.

Aceasta firma de distribuitor haine en-gros dama actioneaza pe piata online de mai bine de 8 ani, aflandu-se in dezvoltare continua. Sediul acestora se afla in Ilfov, magazinul fizic la adresa mentionata, dar dupa cum am mai precizat, este posibila achizitionarea produselor si online pe site-ul www.kokoa-couture.ro.

About the author

Leave a Reply