De ce sa optezi pentru scari interioare cu structura independenta din lemn sau metal

Tot mai multa popularitate au inceput sa castige scarile interioare cu structura independenta realizata din metal sau lemn. Acestea depasesc in frecventa modele cu structura de beton si asta se intampla pentru ca prezinta numeroase avantaje de care publicul este tot mai constient.

Dezinformarea reprezenta cauza pentru care in trecut erau cunoscute insa la un nivel destul de redus. Este adevarat ca multi pasesc spre aceasta varianta de constructie a scarilor interioare cu pasi timizi, insa incepe incet – incet sa ocupe locul bine meritat.

Avantajele utilizarii acestui tip de scari sunt remarcabile si exista motive suficiente pentru ca si tu sa te orientezi spre acestea. Ca sa iti fie mai simplu sa iei o decizie, iti ofer si o recomandare de proiectant. Este vorba despre Dippanels, o societate cu experienta in domeniu, care ofera servicii complete, incepand de la stadiul de proiectare si pana la cel de montare si finisare a lucrarii. Scarile interioare pe care le realizeaza sunt scari principale, complete, din lemn masiv, sub finisaje diverse.

Scari interioare cu structura din lemn sau metal si avantaje

Daca iti doresti sa oferi un cu totul alt aspect interiorului locuintei, atunci iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa te orientezi dupa acest tip de scari interioare:

  • Prezinta un timp de realizare redus

In conditiile in care vrei sa rezolvi aceasta problema intr-un timp cat mai util, atunci o strucutra independenta de lemn este o varianta mai mult decat la indemana intrucat timpul de lucru nu poate fi mai mare de 10 zile. In cazul cofrarii structurilor de beton insa, timpul este insemnat prelungit.

Aici nu este vorba despre realizarea de sabloane pentru a turna deton, nici de necesitatea de a-l lasa sa se usuce – operatiuni care au nevoie de timp.

  • Nu trebuie sa astepti prea mult pentru a le utiliza

Dupa ce specialistii instaleaza structura suport, deja poti avea in vedere montajul treptelor de lemn. Nu mai este ca in cazul scarilor de beton cand din nou trebuie sa se usuce betonul pana atinge o anumita umiditate. In functie de conditiile de ambient poti astepta chiar si luni pana sa poti face montajul.

  • Beneficiezi de o estetica aparte

Ai in vedere montarea scarilor de lemn pe structuri din metal sau lemn daca iti doresti sa iti amenajezi o casa moderna. Scarile principale care duc spre etaj de exemplu vor contura un cu totul alt aspect locuintei, aducand plusul de modernitate dorit.

Cu atat mai repede te poti bucura de rezultate cu cat soliciti ajutorul unei echipe specialiste, cu experienta precum Dippanels.ro. Mai ales daca dispui de spatii generoase, le poti asigura fara efort nota de design impunatoare, eleganta mult dorita.

Dar si atunci cand dispui de un spatiu minimalist, te poti orienta dupa un proiect modern, care sa bifeze o utilizare cat mai eficienta a respectivului spatiu, satisfacandu-ti nevoile cu ajutorul unei structuri independente corespunzatoare.

Indiferent de ideea de scari interioare pe care ti-ai conturat-o in minte, ai in vedere transpunearea acesteia in realitate cu ajutorul unor proiectanti de prestigiu, respectiv care ofera proiectare 3D, cum sunt cei de la Dippanels.ro. In acest fel stii ca mergi la sigur cu lucrarea, fara riscul de a face investitii inutile.

About the author

Leave a Reply