De ce ar trebui sa cumpar noul Samsung Galaxy S6

Samsung este in prezent numarul unu intre producatorii de smartphone-uri din lume si cu toate acestea, multi nu au devenit inca constienti de faptul ca acesta si-a pierdut recent coroana in fata Apple, rivalul sau. Asta, in principal, din cauza numarului redus de vanzari ale aparatului pilot de anul trecut, Galaxy S5 introducerea de cater Apple a doua noi iPhone-uri cu ecrane de mari dimensiuni. Ceea ce a tras cel mai mult in jos Galaxy S5 a fost designul hidos si alegerea proasta a materialelor Samsung, care nu au aratat  deloc premium. Unde mai pui ca partea din spate a dispozitivului, literalmente arata ca o minge de golf.

Acum, nu ma intelege gresit: GS5 nu a fost un smartphone rau, a fost unul chiar excelent, doar cu un design prost si un sentiment ieftin in privinta calitatii. Acolo, concurentii firmei coreene au avut un avantaj. Dispozitivele emblematice din alte OEM-uri au avut o specificatii similare, insa un design mai bun si un pret similar sau chiar mai mic decat aparatul Samsung.

Pentru anul 2015, Samsung are nevoie de un dispozitiv revolutionar, nu pentru industria smartphone, ci pentru propria marca Galaxy. Iar in loc de unul, ne-a dat doua: Galaxy S6 si versiunea edge.

About the author

Leave a Reply