De ce anume trebuie sa tinem cont cand alegem anvelopele

Cand vine vorba de schimbarea anvelopelor, ne dorim ca acestea sa fie de cea mai buna calitate, chiar daca sunt ceva mai scumpe. Insa, siguranta este cea care conteaza, asa ca alegerea nu ar trebui sa fie prea grea. Un set de anvelope eficiente va poate ajuta sa consumati cu peste 200 de litri de combustibil mai putin dupa ce acul de la bord va indica faptul ca ati depasit 40.000 de km. Nu este necesar sa va cumparati anvelope in fiecare an, deoarece durata de viata a acestora este destul de lunga. Daca gradul de deteriorare nu este destul de mare, anvelopele se pot schimba si o data la cinci ani sau chiar la zece. Depinde de cat de mult folositi masina, dar si de starea drumurilor si conditiile de pastrare. Inainte de a le schimba este bine sa va documentati in prealabil. Cand doriti sa va cumparati anvelope agricole trebuie sa luati in calcul doua aspecte importante: data de fabricatie si indicii de performanta. Indicat este sa va cumparati anvelope noi si nu la mana a doua.

Cine este constient ca siguranta este cea care primeaza, va achizitiona, fara sa se gandeasca de doua ori, anvelope noi de pe http://anvelope-steffco.ro. O anvelopa la mana a doua este mai ieftina, insa, pe termen lung este posibil sa te coste mai mult. Chiar daca au fost reconditionate, starea lor fizica este destul de proasta, lucru care nu va va afecta doar consumul masinii si iti poate pune si viata in pericol. Un cauciuc vechi de 7-9 ani isi pierde din proprietati, motiv pentru care conducerea masinii cu astfel de cauciucuri poate deveni un pericol real. Anvelopele sunt clasificate conform standardelor europene si se cunosc sapte categorii de eficienta, de la A la G. O anvelopa notata cu litera A va consuma cu pana la 7,5 % mai putin combustibil decat una notata cu G. Diferenta se va simti in buzunarul nostru.

Optati pentru eficienta si performanta

Cu cat anvelopele sunt mai performante, cu atat acest lucru se va simti si in consum. Optati pentru unele superioare, cu cel putin doua clase de eficienta. Puteti economisi pana la un plin de benzina in timp. Daca alegeti sa va cumparati un set de anvelope dintr-o clasa inferioara, consumul va creste semnificativ. Fiti inspirat in alegerile pe care le veti face, avand in vedere ca siguranta si confortul sunt doua dintre cele mai importante lucuri. Nu va ganditi la bani mai mult decat la siguranta voastra. In timp, este posibil sa regretati aceasta alegere si este posibil sa fie tarziu pentru regrete. Pentru a nu simti ca dati din buzunar o mica avere, le puteti lua pe rand si sa le pastrati in conditii oprime pana le veti folosi.

About the author

Leave a Reply