Daruieste iubire cu IdeaPlaza !

Nu stiu cum se face ca mereu raman in pana de idei cand vine vorba de alegerea cadoului perfect pentru Ea.Si cum nu sunt eu cel mai incurabil romantic dar nici nu-mi lipseste nota de tandrete necesara oricarui baiat,alegerea cadoului potrivit pentru iubita mea imi ofera multe batai de cap.Anul acesta m-am hotarit sa caut din timp,sa umblu prin magazine in speranta ca poate-poate nu o sa raman pe ultima suta de metri fara cadoul mult dorit.Ce sa mai spun ca se apropie cu pasi usori dar hotariti si Valentine’s Day-ul care, ghiciti cum am avut noroc sa pice! Chiar de ziua ei de nastare..Va puteti,deci, imagina ce introspectie trebuie sa-i fac ,ce analiza indelungata,ce radiografie complexa trebuie sa efectuez pentru a o surprinde cu ceva cu totul si cu totul special.

Intre noi fiind vorba,ea niciodata nu a fost prea pretentioasa si asta e un lucru minunat pentru mine pentru ca as putea sa ma limitez la un trandafir si trei vorbe scrise pe-o bucata de hartie.Insa tocmai pentru ca niciodata nu a fost pretentioasa ,as vrea anul acesta sa-i ofer ceva special care sa-mi surprinda toate sentimentele.

Un prieten bun mi-a recomandat deja un site ,creeat special pentru a oferi zambete prin cadourile lui! Asadar,baiat fiind (si stiti bine ce inseamna asta) ,am aruncat un ochi pe pagina, parca special creeata pentru ce-i aflati in pana de idei la fel ca mine.

Am descoperit ca Ideaplaza imi ofera o gama larga de cadouri dintre care sa tot aleg in functie de gusturile iubitei mele.Si pentru ca darul oferit sa fie unul unic si cat mai special,m-am oprit la cadourile personalizate. Ce am gasit aici nu mi-ar fi trecut prin cap nici in o mie de ani.Si pentru a oferi o doza funny cadoului, tricourile personalizate mi s-au parut a fi o idee geniala.Priviti acum tricoul pe care i-l voi oferi si care,spre norocul meu o caracterizeaza perfect!

Tot aici, am descoperit cadoul perfect pentru Valentine’s DAY! Conserva foto care adauga romantismului o nota haioasa si extrem de ingenioasa!

Cadoul perfect,nu-i asa? Acum sunt pregatit sa imi surprind iubita cu cele mai frumoase cadouri! IdeaPlaza a fost alegerea  cea mai buna pentru acest eveniment important pentru noi!

P.S.Domnilor,nu uitati de flori!

About the author

Leave a Reply