Daca ziua ar avea 48 de ore …

ceas-orient-sporty-quartz-ftt0v001b0-157163-200x300Vi se pare ca ziua se scurteaza si ca aveti tot mai putin timp pentru a face ceea ce v-ati propus ? Si mie mi se pare la fel…

Daca ziua are avea 48 de ore, probabil am avea timp pentru a face tot ceea ce ne propunem si pentru a pretui mai mult lucrurile la care tinem cu adevarat si ar trebui sa le pretuim cu adevarat.Ar fi mult mai usor sa indeplinim toate sarcinile, sa facem orele necesare la munca  si sa petrecem timp cu cei dragi.

Probabil ca daca ar avea 48 de ore, mi-as dori sa am la mana un ceas care sa ma faca sa ma uit de minim 48 de ori pe zi la el.Pentru a fi asa, ar trebui sa am un ceas cu adevarat bun si aratos, asa cum este Junkers TANTE JU 6860-1 , care atrage atentia prin simplitatea si prin calitatea sa. Daca credeti ca este scump, aveti dreptate, dar daca credeti ca isi merita toti banii, iarasi aveti dreptate.

ceas-junkers-tante-ju-52-6860-1-automatic-671
Tinand cont ca ceasul este un accesoriu important pentru oameni de afaceri, pentru tineri aratosi sau pentru domnisoare dragute, un asemenea ceas isi merita toti banii, asa cum am mentionat si mai inainte.

Daca tot am inceput discutia despre ceasuri, as vrea sa mai spun cateva cuvinte despre inca un ceas. anume Orient SPORTY QUARTZ FTT0V001B0 care da o senzatie de eleganta si tot odata simplitate, la fel ca si cel prezentat mai inainte. Un ceas casual-sport cu display analog si curea din piele.Nu va inspira eleganta prin simplitate si frumusete prin eleganta ?

ceas-orient-sporty-quartz-ftt0v001b0-157163

About the author

Leave a Reply