Curatenia de primavara se face si pe birou…

A venit primavara, nu ? Cand totul se schimba, ai nevoie de o schimbare si pe birou, in casa si poate chiar o schimbare in viata.Acum ca stau si ma gandesc, imi vin multe idei cu lucruri care ar trebui schimbate, dar o sa ma axez doar asupra biroului, pentru ca asta e tema si nu vreau sa ma abat de la ea.

In primul rand, as schimba laptopul, care cred ca in curand o sa isi dea sufletul si o sa ma paraseasca.Il am de aproximativ 6 ani si cred ca si-a facut treaba si a venit timpul sa ii ofer o retragere “con laude”.A rezistat la cazaturi, lovituri (pe tren/in masina),deplasari multe si lungi,petreceri pline de peripetii si daca imi amintesc bine chiar unei cani de apa care a incercat sa il asasineze.

Nu am preferinte mari la laptop-uri, insa imi doresc unul pe care sa imi pot face treaba si sa imi indeplineasca cerintele.M-am gandit la un laptop HP ProBook 450 G0, are procesor I5, ceea ce pe mine ma atrage mult.Stiu ca a aparut si I7, insa un I5 imi este suficient.

Trecand de la laptop, ajung la telefon, care de obicei tot pe birou il tin.A venit timpul sa trec si eu pe Android, pentru ca pana acum am avut numai telefoane cu sistem de operare Windows, care deja a inceput sa ma enervez pentru simplul fapt ca nu ofera toate aplicatiile pe care le ofera Android ( care sincer sunt mult mai bune).

De curand au inceput sa imi placa si tabletele, pentru ca daca nu am Android pe telefon, macar am pe tableta.Am vazut de curand o tableta care imi place si o recomand cu caldura, pentru ca ofera ceea ce majoritatea tabletelor inca nici nu pot sa viseze la asa ceva.Este vorba de tableta Fujitsu Stylistic M532 care mi se pare geniala si isi merita din plin banii, care nu sunt deloc putini.

About the author

Leave a Reply