Cum se desfasoara o sedinta de masaj erotic? Stii cat de mult iti influenteaza starea de bine?

Probabil inca un subiect tabu, masajul erotic e mai mult decat seductie si erotism in esenta. Bineinteles, in linii mari domina eroticul, iar la pachet cu alte trucuri este cel care depaseste detasat masajul clasic. De ce sa apelezi la o sedinta de masaj erotic? In cele ce urmeaza iti voi aduce la cunostinta cateva lucruri cheie din spatele scenelor.

Cum incepe totul?

Ei bine, daca nu ai mai avut parte de un astfel de masaj probabil ca ai cateva emotii si esti putin stingher. Vei scapa de toate aceste lucruri ce te opresc din a fi tu atunci cand vei vedea cu ochii tai ca masajul erotic are la baza comunicarea.

Iti vei putea alege dinainte maseuza ce iti va realiza masajul in atmosfera incitanta si curioasa care se va crea intre voi. Comunicarea este cheia succesului pe orice domeniu – masajul erotic nu face exceptie de la aceasta regula.

Trebuie sa te pregatesti inainte?

Da, trebuie sa te pregatesti spiritual. Aici ma refer mai exact la a fi capabil sa iti dai frau liber imaginatiei si sa profiti de momentele petrecute in compania maseuzei – sau a maseuzelor daca esti un tip indraznet.

Daca nu lasi emotiile deoparte, sedinta de masaj va fi una banala. Uita de inhibitii si colaboreaza cu maseuzele pentru o experienta de neuitat.

Cum iti influenteaza masajul erotic starea de spirit?

Ei bine, la masaj erotic este vorba in mare parte de satisfacerea dorintelor si placerilor – pe langa comunicare si empatie.

Pentru un masaj de neuitat, profund, opteaza pentru cel cu ulei de argan. De ce? In primul rand, te vei simti mult mai relaxat pe parcursul sedintei dar si dupa. In aceeasi ordine de idei, uleiul de argan are numeroase beneficii asupra corpului – previne aparitia cosurilor, reduce vergeturile si ii reda pielii un aspect tanar, sanatos.

Ce va intretine atmosfera aflata sub semnul eroticului?

In primul rand, comunicarea si empatia dintre tine si maseuza sau maseuze sunt de baza. Dupa cum am mai spus, nu poti sa te astepti la un masaj exceptional daca nu iti dai si tu interesul. Apoi, mini barul si masajul cu sampanie, la cerere, sunt lucrurile indraznete ce pot schimba intreg jocul seductiei.

Cu ce ramai de pe urma unui masaj erotic?

Aici intra involuntar senzatiile traite in acele clipe erotice, incitante si senzuale. Totodata, ramai cu o amintire placuta a unui dus asistat – poti cere acest lucru atunci cand apelezi la un astfel de masaj.

Nu in ultimul rand, vei fi mult mai relaxat, iar pielea ta va arata mult mai sanatoasa. Nu mai vorbim ca vei avea mult mai multa energie dupa o astfel de experienta intensa.

Daca esti din Bucuresti sau doar il vizitezi, nu ezita sa incerci un astfel de masaj la Artemis. Nu doar ca vei fi primit cum se cuvine, ci vei fi cucerit de maseuzele alese pentru frumusetea lor aparte si pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Acceseaza https://masajclub.ro si programeaza-ti chiar acum momentul de placere. O astfel de experienta trebuie traita macar o data in viata, meriti asta!

About the author

Leave a Reply