Cum se creaza un web site de la zero?

Cu siguranta in momentul in care esti antreprenor, si iti doresti ca firma ta sa aiba succesul la care ai visat, trebuie sa incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios sa duci si o campanie de promovare a afacerii in mediul online.

In acest sens, mai intai de toate, ar trebui ca firma ta sa detina un web site oficial, asa ca fie ai de gand sa apelezi la ajutoru specialistilor de pe piata, care iti pot oferi cele mai bune servicii de creare site web, fie alegi sa iti creezi tu de la zero site-ul oficial al firmei.

In cazul in care alegi sa iti creezi de unul singur site-ul firmei, in primul rand ar trebui sa te gandesti la inregistrarea unui nume de domeniu, iar aici este important de stiut faptul ca fiecare site are un nume.

Vei putea alege varianta de inregistrare nume de domeniu care sa aiba extensia .ro, iar un asemenea nume de domeniu te va costa aproximativ 260 lei.

In cazul in care iti doresti o varianta ceva mai simpla, atunci poti sa iti alegi un nume de domeniu care sa aiba extensia .com, .net, .info, .org. etc, si vei avea de platit mai putini bani, iar dupa inregistrare, numele de domeniu va deveni proprietatea ta pentru cel putin un an de zile, dupa care vei putea sa prelungesti valabilitatea domeniului atata timp cat vei dori.

Un alt pas foarte important de care va trebui sa tii cont, va fi reprezentat de alegerea serviciului de gazduire web, iar aici este extrem de important de precizat faptul ca fiecare site are nevoie de un spatiu fizic unde sa ii fie stocate datele si fisierele, imaginile si clipurile video, etc.

Un astfel de spatiu poate sa fie disponibil pe un server web, iar acest serviciu este asigurat de catre o companie care este specializata in gazduirea web.

Pentru acest serviciu, se va plati o taxa lunara, trimestriala, banuiala sau chiar pe mai multi ani, iar costul maxim nu ar trebui sa fie mai mare de 260 lei pe luna.

Urmatorul pas extrem de important de care va trebui sa tii cont atunci cand vei alege sa iti construiesti de unul singur site-ul, va fi crearea propriu zisa a site-ului.

Nu trebuie sa ai cunostinte in programare pentru a -ti face de unul singur site-ul, asa ca te poti ocupa lejer de crearea site-ului.

Ei bine, in cazul in care consideri totusi ca nu te descurci, si ca este greu sa iti creezi un web site singur pentru firma ta, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul specialistilor care activeaza in acest domeniu.

Acestia pe langa faptul ca iti vor crea un web site, iti vor putea crea chiar si un magazin online daca va fi nevoie, asa ca ajutorul lor este binevenit.

Ei bine, indiferent de ce varianta alegi, ca iti creezi singur site-ul, sau ca apelezi la ajutorul specialistilor, este important ca firma ta sa aiba un web site oficial, pentru a avea un mai mare success.

About the author

Leave a Reply