Cum se alege o motosapa?

Persoanele care locuiesc in mediul rural si care se ocupa de agricultura si de gradinarit, cu siguranta au nevoie de o motosapa, pentru a-si putea desfasura activitatea in gradina.

Alegerea unui asemenea utilaj agricol pentru gradina trebuie facuta in functie de mai multe detalii, iar primul dintre acestea este reprezentat de adaptabilitate si accesorii.

Motosapa Progarden, HS 1100D,13CP, benzina, poate reprezenta alegerea ideala pentru cei care locuiesc la casa si care au nevoie de un asemenea utilaj pe care sa il foloseasca pentru a-si lucra gradina.

Utilajul care poate fi achizitionat de la Vexio, poate sa fie echipat cu mai multe accesorii utile pentru arat, pentru scoaterea cartofilor sau pentru transportul diferitelor produse folosind o remorca.

Utilajul vine la pachet cu 32 de lame si cu discuri laterale pentru protectia plantelor, dar si cu roti de cauciuc, ulei pentru motor si plug reversibil. Motosapa Progarden, HS 1100D,13CP, benzina, are in componenta si un filtru de aer umed are are rolul de a proteja motorul de praf.

Motosapa Loncin LC750 ECO, 7CP, 500-900mm, cu roti cauciuc, plug si rarita, care poate fi cumparata de la Vexio, poate deasemenea sa reprezinte solutia ideala pentru cei care locuiesc in mediul rural si care au nevoie de un astfel de utilaj.

Daca veti opta pentru acest utilaj, pachetul primit va contine:Pachetul contine: Motocultorul Loncin LC750 ECO 7CP, setul de roti cauciuc 4.00X8, freze pentru maruntit pamantul, plug si rarita.

Un asemenea utilaj are sistemul de aprindere electronic si functioneaza pe benzina, avand un consum de aproximativ 400 ml/h, si o putere de 7CP.

Ei bine, acestea sunt recomandarile noastre pentru persoanele care au nevoie de o motosapa pe care sa o foloseasca pentru activitatile din gradina.

Urmatorul aspect important care trebuie luat in calcul atunci cand vine vorba despre alegerea unei motosape, este legat de suprafata de teren care va fi lucrata cu ajutorul utilajului respectiv.

Se pot gasi motosape ideale pentru suprafetele mici de teren, se pot gasi motosape ideale pentru suprafete medii de teren, dar si motosape ideale pentru suprafete mari de teren.

Tinand cont de acest detaliu, in functie de suprafata de teren care urmeaza sa fie lucrata, trebuie aleasa motosapa.

Eficienta motosapelor conteaza deasemenea foarte mult. Unele sunt actionate de motoare pe motorina, altele sunt actionate de motoare pe benzina, iar altele de motoare electrice. De precizat este faptul ca motosapele cele mai eficiente sunt cele cu motoare pe benzina.

Nu in ultimul rand, siguranta in lucru este un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il ia in calcul persoanele care intentioneaza sa isi cumpere o motosapa pe care sa o foloseasca in activitatile de gradinarit de acasa.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unei motosape. Din fericire insa,

Vexio este magazinul care dispune de o multime de asemenea utilaje, de la cei mai renumiti producatori, asa ca agricultorii care au nevoie de o motosapa, pot gasi la acest magazin fara doar si poate, cea mai buna solutie pentru gradina lor.

About the author

Leave a Reply