Cum poti avea genele lungi si dese?

Nu cred ca mai este pentru nimeni o noutate faptul ca femeile isi doresc sa aiba genele lungi si dese, iar pentru asta urmeaza diferite trucuri, care se pot dovedi a fi chiar daunatoare pentru ochi.

O soutie ideala pentru femeile care isi doresc ca genele lor sa fie lungi si dese, ar fi serul pentru gene Bonilash, gel care contine ingredient foarte bine si foarte atent alese, astfel incat sa stimuleze cresterea genelor, si totodata sa nu permita ca alte gene sa se rupa.

Pe langa stimularea cresterii si alungirii a firului de par, acest ser pentru gene este foarte eficient si pentru indesirea si pentru ingrosarea firului de par, insa el hraneste, regenereaza si hidrateaza foarte bine fibra firului de par.

Deasemenea, un astfel de gel este mai mult decat util pentru ca intensifica culoarea naturala a genelor, regenereaza si fortifica genele, si nu mai permite caderea excesiva a avestora.

Nu trebuie sa iti faci griji daca ai de gand sa urmezi un astfel de tratament, pentru ca Bonilash este un produs mai mult decat sigur, iar acest lucru a fost dovedit deja odata cu testarea sa oftalmologica si dermatologica, unde s-a constatat faptul ca daca tratamentul este urmat in mod corespunzator, serul nu are cum sa fie daunator.

Sunt femei care isi doresc sa se machieze mai mereu, si care considera ca daca urmeaza un astfel de tratament, nu se mai pot machia, insa cu siguranta nu este adevarat. Serul de gene nu are treaba cu machiajul, insa seara, cand trebuie aplicat tratamentul, pleoapele trebuie sa fie uscate si curate. Aceasta este singura regula care trebuie urmata.

Chiar si persoanele care poarta lentile de contact pot sa urmeze un asemenea tratament, insa inainte de aplicarea serului, lentilele vor trebui sa fie indepartate.

Trebuie ca in momentul in care folosesti acest tratament cu Bonilash, sa ai foarte mare grija ca serul sa nu intre in contact cu globul ocular, iar in cazul in care produsul ajunge sa patrunda in ochi, ar trebui ca ochii sa fie clatiti foarte bine cu apa calda.

Persoanele care sufera de hipersensibilitate la unul dintre ingredientele produsului, nu trebuie sa utilizeze serul pentru gene Bonilash, iar in cazul unor afectiuni cornice ale ochiului, inainte de aplicarea tratamentului, este obligatorie consultarea cu un medic specialist.

Serul pentru gene nu trebuie sa fie aplicat pe pielea deteriorate sau iritata, iar in cazul in care apar iritatii sau inrosiri ale pielii (chiar daca pana in prezent nu a fost cazul), este important ca tratamentul sa fie interrupt.

Deasemenea, femeile insarcinate, cele care alapteaza sau care urmeaza un tratament de chimioterapie, nu au voie sa urmeze un asemenea tratament.

Ei bine, in situatia in care iti doresti gene lungi si dese, si nu esti nici insarcinata, nici nu alaptezi si nici nu urmezi tratament de chimio terapie, daca vei incepe acest tratament cu Bonilash, vei observa faptul ca dupa 12 saptamani, la finalul tratamentului, genele tale vor fi cu aproximativ 25 % mai lungi, si se vor si indesa, iar nuanta lor va fi una mai intense.

About the author

Leave a Reply