Cum imi exprim personalitatea prin haine

Daca in ceea ce ii priveste pe barbati stilul vestimentar nu le ofera prea multe batai de cap,preferintele femeilor in materie de moda variaza atat de mult, incat gasim zeci de stiluri vestimentare, mai elegante sau moderne, mai simple sau mai sofisticate, mai casual sau mai feminine, pe care le asortam in functie de personalite si preferinte.

Mereu la indemana,Wardrobeb m-a ajutat sa descopar cele mai tari stiluri fashion din zilele noastre, in functie de personalitatea diferita a femeilor. Tie care ti se potriveste cel mai mult?

1. STILUL CLASIC-SIC

Stilul clasic este descris prin naturalete si simplitate, feminitate si eleganta si se adreseaza in special doamnelor cu o personalitate puternica.

Adepta stilului clasic se va axa intotdeauna pe calitate si va cauta sa se imbrace in haine din materiale fine.Rochia vaporoasa La Kore Milano ofera o tinuta cat se poate de fashion si sofisticata celor care adopta acest stil.

still12

2. STILUL MODERN

Daca nu te-am convins cu stilul elegant, nu te ingrijora! Stilul modern sigur o sa et faca sa iti schimbi parerea.Femeia care adopta stilul modern este excentrica, fashionista, are un look androgin, alege haine care sa capteze atentia si incearca tot felul de combinatii. Exact, este vorba despre femeia nonconformista! Femeia moderna combina cu brio fusta Bruuns Bazaar cu camasa Bruuns Bazaar si colierul Hop Hop Hop .Tie ti s-ar potrivi?

26198b4840

3. STILUL ROMANTIC

Este eleganta intruchipata. Aceasta femeie poarta rochii, rochii si iar rochii. Din materiale fluide, din panza moale, din matase sau dantela, hainele sale arata mereu impecabil si sunt asortate cu bun-gust.Rochia la Kore cu paiete transforma femeia adepta acestui stil intr-o adevarata doamna.

wardrobe-b0094. STILUL FUNKY

Ii place sa se distreze. Adepta stilului funky face din imbracaminte un mod de amuzament, de divertisment, este pusa pe sotii si o mai da in bara din cand in cand.Ii plac hainele contrastante, care pentru multe persoane nu se potrivesc in aceeasi tinuta.
Pantalonii roz in combinatie cu acest tricou o caracterizeaza perfect!

10528-8105-1004-1

Acum stii ce stil iti caracterizeaza cel mai bine personalitatea?

About the author

Leave a Reply