Cum alegeti un motoferastrau?

Ferastraiele cu lant erau instrumente pentru agricultori si comerciantii de paduri, dar astazi proprietarii de case le folosesc pentru o cantitate imensa de sarcini, incapand de la taierea lemnului de foc la taierea copacilor si crearea de garduri de exemplu.

Tinand cont de aceste detalii, atunci cand veti vizita magazinul online Shopu, pentru a va cumpara un asemenea echipament pentru acasa, cu siguranta trebuie sa aveti rapsunsuri clare pentru cateva intrebari foarte importante, precum cele care urmeaza.

  • Cata experienta am in folosirea unui ferastrau cu lant?
  • Cat de des voi folosi motorul cu lant?
  • Ce tip de lemn voi fi taiat cel mai adesea – dur sau moale?
  • Ce dimensiuni vor fi cele mai des intalnite?
  • Cat de importante sunt ergonomia ferastraului cu lant?
  • Cat de importante sunt caracteristicile de service si intretinere?

In momentul in care veti cunoaste raspunsurile pentru aceste intrebari, veti fi cu un pas mai aproape de utilajul perfect pentru dvs.

Deciderea dimensiunii

O alta problema importanta o reprezinta dimensiunea ferastraului cu lant. Acest lucru este determinat prin deplasarea pistonului (cm3) si puterea motorului (CP sau kW) si urmatorii factori conteaza iar atunci cand alegeti dimensiunile:

  • Competenta si experienta. Alegeti un ferastrau cu lant mai mic care este mai usor de manevrat daca sunteti nou in lucrul cu lant. In cazul in care ferastraul cu lant este prea greu, mainile si mainile vor obosi rapid in timpul utilizarii, ceea ce reprezinta pe termen lung, un risc de siguranta.
  • Tipurile de lemn si dimensiunea copacilor. Alegeti un lant mai mare cu mai multa putere daca doriti sa taieti copaci mai mari, in special lemn de esenta tare. Daca modelul este prea mic, ferastraul cu lant va fi supus unor solicitari mari si unui grad de uzura inutila.

Ei bine, acum ca ati descoperit atat de multe lucruri interesante despre motoferastraie, cu siguranta trebuie sa va decideti asupra unuia. Din fericire pentru dvs., acum aveti la dispozitie o multime de solutii, pentru ca Shopu are pe stoc mai multe modele de motoferastraie, de la mai multi producatori.

Motoferastraul Ruris Expert 350/351, fabricat de catre brandul romanesc RURIS, dispune de o lungime sina de 40 cm, are un motor cu 2.2 CP (1.7 kW) pe benzina, si cu siguranta putem spune despre el ca este un produs care va va ajuta in lucrarile din gospodarie.

Puteti sa folositi motoferastraul Ruris Expert 350/351 atat la amenajarea spatiilor din curte cat si la taierea lemnelor pentru foc.

Motofierastraul Ruris Expert 350/351 foloseste ca si combustibil benzina care trebuie sa vina in amestec cu ulei. Un mare avantaj pe care il are acest utilaj este acela ca are un consum mediu de aproximativ 0.5 l/h.

Asadar, atunci cand aveti nevoie de un motofierastrau pe care sa il folositi in propria gospodarie, indiferent de sarcinile pe care le aveti de indeplinit, va puteti indrepta atentia spre Ruris Expert 350/351, care vine la cel mai bun raport calitate – pret.

Alegand un asemenea produs de la Shopu, veti avea parte si de un motoferastrau de calitate superioara, si veti economisi si niste banuti.

About the author

Leave a Reply