Containerele si utilizarea lor

Cele mai des intalnite si folosite containere, care au destinatii si scopuri diferite cu privire la locul amplasarii si al utilizarii lor, sunt de doua tipuri: containere monobloc si containere modulare.

Containerele monobloc se pot executa la comanda, in functie de necesitati si in scopul pentru care sunt folosite. Daca spatiul unde se vor amplasa aceste tipuri de containere este mic, restrans, atunci ele pot fi amplasate si supraetajat. Ele sunt foarte solide, deoarece constructia lor este metalica si, in acelasi timp, pot fi amplasate in orice locatie dorita. Din punctul de vedere al constructiei acestora sunt foarte avantajoase, deoarece rama acestora este din otel masiv, iar la colturi este prevazuta cu orificii pentru o mai buna manipulare a lor cu ajutorul macaralei, in vederea instalarii sau mutarii lor.

containerSe pot instala, dar in acelasi timp si muta chiar si pe suprafete instabile sau in locuri mai dificile din punct de vedere al terenului sau spatiului in care va fi instalat. Manipularea acestora, atunci cand se instaleaza sau se muta, se va face cu ajutorul unei macarale sau a unui motostivuitor, deoarece sunt grele si au suprafata mare. Containerele monobloc, in functie de utilitatile cu care sunt dotate, pot fi folosite in mai multe domenii. Cele mai cunoscute dintre aceste domenii in care sunt folosite containerele monobloc sunt: pentru folosirea lor ca birouri, pentru santiere, in scopul folosirii lor ca si containere sanitare-WC, containere pentru vestiare, containere folosite ca si garaje sau containere folosite pentru cei care fac paza de obiective importante.
Containerele modulare sunt alcatuite din structuri metalice, care ofera posibilitatea mai usoara a montarii si demontarii lor.

Astfel, ele devin si mai usor de incarcat si transportat. Containerele modulare de peĀ boxcontainer.ro pot fi formate din mai multe cadre, care alcatuiesc containerele modulare sanitare, care au montate ca utilitati interioare dus, WC, lavoar, oglinzi, savonier, boilere si pot fi folosite ca: sedii de scoli sau gradinite, ateliere de reparatii mixte care sunt executate si extinse pe mai multe nivele, locuinte de vacanta care au personalizat atat interiorul, cat si exteriorul, dupa preferinte, restaurant, hotel sau motel, magazine, blocuri de locuinte sau camine studentesti.

Sunt de tipul cladirilor containerizate, care au de la unul pana la trei nivele, la care scara de acces este la exterior sau interior, in functie de solicitari. Cum domeniile de folosire ale containerelor sunt variate, acestea mai sunt bune si ca birouri sau vestiare pe santiere, pot fi folosite si pentru locuit, sectii de firme, si birouri cu diferite destinatii de lucru din diferite domenii. Dotarile acestor tipuri de containere sunt variate si in functie de cererea celor care le folosesc: aparate de AC, ferestre de diferite marimi, bai, compartimentari, conectoare, gresie, parchet si lambriuri in functie de cerinte.

About the author

Leave a Reply